Титулярният страж на българския национален отбор по футбол Николай Михайлов

...
Титулярният страж на българския национален отбор по футбол Николай Михайлов
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Изиграхме един приличен мач на фона на действителността ни

Титулярният пазач на българския народен тим по футбол Николай Михайлов изрази мнението си след следващия дуел от Лигата на нациите, които " лъвовете " не съумяха да завоюват.



Според Михайлов отборът ни е играл добре отбранително, само че всеки един от играчите би трябвало да направи нужното, с цел да може тимът да наподобява по по-добър метод в мачовете от шампионата през септември.

" Мисля, че играхме групово добре в защита. Имахме и своите шансове в офанзива, за жалост не успяхме да отбележим. Представихме се много по-достойно от дуела с Грузия в Разград. Всеки би трябвало да си направи изводите оттук насетне по какъв начин би трябвало да се развива, да направи вярната крачка това лято и да работи по-усърдно, с цел да може септември месец да изглеждаме по друг метод ", стартира вратарят.

Опитният пазач съобщи, че тимът може да играе доста по-добре, само че с цел да се случи това би трябвало още доста работа.

" Не бяхме подготвени за тези мачове, доста от футболистите не играят в клубовете си и не са в оптимална физическа форма. Това не е цялостният капацитет на тима, можем доста по-добре да играем. Трябва да замълчим и да работим ", сподели футболистът.

Михайлов счита, че феновете ще се завърнат по трибуните само с добра игра и с победи от страна на националния ни отбор. Според Михайлов футболистите ни сами са си отговорни за отрицателната серия, в която се намират.

" Зрителите можем да ги върнем по трибуните единствено и само с добра игра и с победи. Когато хората видят живец тима, те ще го поддържат. Убеден съм! Ние сме си отговорни за отрицателната конюнктура, в която се намираме и сами би трябвало да излезем от нея ", добави националът.

На тимът ни му е нужна класа, уверен е той.

" Много играчи се смениха през последните години, това е действителността. Надявам се през лятото повече играчи да преминат в чужбина, с цел да вдигнат равнището. Трябва да се борим и да работим, това е действителността. Трябва ни още класа ", безапелационен е Михайлов.

Вратарят изрази.

" Като капитан на тима желая да поддържа Тошко Неделев. Целият тим е 24/7 зад него и зад фамилията му. Ние сме отсреща. Момчетата бяха в потрес от злополуката. По ръцете ни имаше кръв, а след 24 часа трябваше да играем мач. Изиграхме един порядъчен мач на фона на действителността ни ", приключи Николай Михайлов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР