Тенисът е изключително състезателен и атрактивен спорт, но същевременно неговата

...
Тенисът е изключително състезателен и атрактивен спорт, но същевременно неговата
Коментари Харесай

Sofia Open и Sport inside you обединяват усилия за специална кауза

Тенисът е извънредно спортен и атрактивен спорт, само че в същото време неговата същина е и доста обществена. Това го потвърждава и тазгодишното издание на Sofia Open. Освен сцена за атрактивен и професионален тенис, шампионатът е обществено зает с идея, в поддръжка на децата в спорта, като сътрудник на платформата Sport inside you - основана, с цел да открива и дава нови благоприятни условия за привличане на в допълнение финансиране на спортни клубове, любителски спортни организации, учебни заведения, начинания, свързани с децата в спорта.

Sofia Open и Sport inside you сплотяват напъните си, в поддръжка на дела, каквато е обезпечаване на екипировки на деца със обществени потребности. Основната задача е насърчаването на подрастващите към спорт и дейни занимания, с цел да бъдат физически здрави, пълноценни и дейни млади хора; да стимулират спортуващите деца и младежи към неизменност, с цел да бъде усъвършенстван опитът от спорта за всички участващи младежи в него.

Организаторите на самодейността имат вяра, че социализацията на подрастващите, е причина за повишение на тяхната убеденост, не просто да прекарват повече време с други хора, само че да се усещат сигурни в личните си старания, в разнообразни типове обществени обстановки.

Благодарение на положителните начинания в спорта, общите старания за стимулиране на децата към физическа интензивност, ще притеглят от ден на ден последователи не просто към тениса като спорт, само че и към опцията, подрастващите да търсят и развиват своя капацитет за развиване на корта, в залата, на терена. Ще развиват способността им да бъдат тим....да споделят, да бъдат уверени и постигащи.

Sofia Open е точното място с цел да почерпят " положителния образец " и в същото време да усетят прекарването от играта и духът на успеха.

За повече информация:
 Пьотр Нестеров сервира сензация на Sofia Open
Пьотр Нестеров сервира сензация на Sofia Open

Елиминира италиански фаворит
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР