Телекомът бе отличен с 5 награди за свои социално ангажирани

...
Телекомът бе отличен с 5 награди за свои социално ангажирани
Коментари Харесай

YETTEL с първа награда за иновативна кампания за работодателска марка

Телекомът бе отличен с 5 награди за свои обществено ангажирани планове, новаторски услуги и работодателски стратегии от b2b Media

Инициативата “Втора промяна ” на Yettel България завоюва 1-во място в категория „ Иновативната акция за работодателска марка “ по време на годишните награди на b2b media. Програмата е ориентирана към младежи – деца или близки родственици на чиновници в компанията, и си слага за цел да ги поддържа в професионалната им ориентировка, като им даде опция да придобият на практика опит в действителна работна среда. Операторът беше отличен и с още 4 влиятелни награди в разнообразни категории.

През 2021 година, в първото издание на програмата “Втора промяна ”, присъединяване взеха над 30 младежи на възраст сред 16 и 19 години, които бяха ангажирани на разнообразни стажантски позиции в компанията и съумяха да се потопят в същинска работна атмосфера. С помощта на своите ментори, както и с обучителни лекции на разнородни тематики, те получиха скъп опит и познания, които да подкрепят техния кариерен старт. След триумфа на пилотното издание на програмата, преди броени дни „ Втора промяна “ посрещна нови 50 участници. Тази година 39 от тях ще натрупат опит с екипи от централния офис и склад на компанията, а 11 ще се образоват на комерсиалните похвати в магазинната мрежа на оператора.

Телекомът завоюва още 4 награди в разнообразни категории. В категорията „ Мобилна иновация, новаторски продукт/услуга “ Yettel завоюва 2-ро място с услугата си „ Смарт екскурзиант “, която дава опция на клиентите да се усещат сигурни и предпазени когато пътуват, като елементарно провеждат своята застраховка.

Компанията беше наградена с още едно 2-ро място – в категорията „ Бизнес план “ за своят план по ребрандиране и налагане на новия Yettel бранд. Мобилният оператор притегли вниманието на журито и със своята самодейност „ Безхартиено бъдеще на ритейл интервенциите на Yettel “, за която завоюва 3-о място в категория ESG план. През 2022 година Yettel стартира въвеждане на редица процеси по автоматизация, цифровизация и цялостното унищожаване на хартията от ритейл интервенциите си, като част от устрема си да даде ново и по-добро потребителско преживяване в магазините. Компанията вкара таблети за електронно обслужване и сключване на контракти с клиенти, с помощта на които единствено за интервала 11.05.2022 година – 23.06.2022 година бяха спестени 1 803 981 страници хартия.

В корпоративната си просвета телекомът слага сериозен фокус върху развиването и салдото сред работата и отдиха на своите чиновници. Затова компанията основава в централния си офис Yettel Town – единно пространство, което обезпечава на служителите  креативна и релаксираща среда, която да подтиква техните умения и креативност, като добавя към този момент построената просвета на почитание и съгласие сред тях. Този блян беше почетен с 3-а премия в категорията „ Креативно (офис) пространство “.

Yettel България ще продължава да основава и надгражда обществено ангажирани планове, стажантски и работодателски стратегии, които имат стратегическа роля за развиването на телекома.   

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР