22 яхти са изгорели при голям пожар, избухнал в хърватското

...
22 яхти са изгорели при голям пожар, избухнал в хърватското
Коментари Харесай

Десетки яхти изгоряха при пожар в Хърватия

22 яхти са изгорели при огромен пожар, избухнал в хърватското яхтено пристанище в Медулин рано тази заран, пердават локални медии.

Огънят е овладян малко преди 7 часа и няма потърпевши, оповестиха от публичната противопожарна работа на Пула (JVP) и полицията на Истрия.

„ Най-важното е, че към този момент няма данни за потърпевши при случая. Пожарът е овладян, обстановката се възстановява и незабавно щом изискванията за сигурност се подобрят, полицейските чиновници и инспекторът по противопожарна отбрана ще стартират следствието “, сподели представителят на полицейското ръководство на Истрия.

Сигналът за пожара в яхтеното пристанище Медулин е получен в полицията в 3:55 ч., уточни тя.

Членове на Обществената противопожарна команда на Пула с четири автомобила участваха в гасенето на пожара в яхтеното пристанище в Медулин, а членове на Доброволната противопожарна команда (DVD) на Медулин са се присъединили в гасенето на огъня.

При идването на мястото на случая незасегнатите плавателни съдове са били разграничени на браншове и отделени от засегнатите, а по време на пожара горящите плавателни съдове са отделени от плаващия понтон и обхваналите ги пламъци са били потушени.

Дирекцията за гражданска отбрана на Република Хърватия заяви във Фейсбук, че " съгласно получената информация димът от пожара се популяризира в посока към морето и няма заплаха от пожар за близките здания ".

Причините за пожара и материалните вреди ще бъдат открити от оглед.

По неофициална информация вредите от този пожар са за стотици хиляди евро.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР