56-ата Царица Роза се казва Неделина Неделчева. На пищна церемония

...
56-ата Царица Роза се казва Неделина Неделчева. На пищна церемония
Коментари Харесай

Неделина Неделчева е новата Царица Роза

56-ата Царица Роза се споделя Неделина Неделчева. На обилна гала в Дома на културата „ Арсенал “ състезанието избра хубавицата на Долината, както и нейните подгласнички - Елена Николаева и Мариам Григорова.

„ За мен короната на Царица Роза е едно обвързване, отговорност и образец за младежите да не се отхвърлят и да рискуват. Това беше преиключение, което няма да се повтори “, съобщи пред медиите след успеха Неделина Неделчева. Тя описа, че е някогашна гимнастичка, която през днешния ден оказва помощ в спортната зала. Неделина разкри, че ѝ следва кандидатстване в Софийския университет „ Св. Климент Охридски ”.

„ Винаги съм мечтала за този миг, само че няма по какъв начин да кажа, че съм го очаквала “, добави подгласничката Елена Николаева.

„ Усещането е незабравимо. Това постоянно е била моята детска фантазия “, показа Мариам Григорова – втора подгласничка на Царица Роза 2024. Тази година ръководител на журито беше бригаден военачалник Маргарит Михайлов – пълководец на 61-ва Стрямска механизирана бригада. В състава на журито бяха арбитър, началник на полицията и на пожарната в района.

Победителката по традиция печели пътешестване до Япония, а през идната една година става дипломат на Казанлък на изложби и тържища по целия свят.

За пръв път тази година носителката на короната има и право на присъединяване в състезанието за хубост „ Мис България “.

Изборът на Царица Роза сложи началото на програмата на 121-я Празник на розата в Казанлък. Официалното коронясване ще бъде на 31 май на площад „ Севтополис “, а празникът ще продължи до 2 юни, отбелязва Българска телеграфна агенция.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР