Технологии Apple отлага производството на iPhone 12 с поне месец

...
Технологии Apple отлага производството на iPhone 12 с поне месец
Коментари Харесай

Apple отлага производството на iPhone 12 с поне месец

Технологии Apple отсрочва производството на iPhone 12 с най-малко месец Дебютът на устройството може да е през септември, само че продажбите ще се забавят  Мартин Дешев 28 април 2020, 10:35  Apple отсрочва производството на iPhone 12 с най-малко месец Източник: Apple
Apple е отсрочила старта на производството на iPhone 12 с "около месец ". Това твърди в. The Wall Street Journal, като се позозава на свои източници в компанията.

SMS бъг води до блокиране на iPhone

Очаква се представянето на новото потомство на телефона да остане както е по традиция - през септември. Въпреки това обаче, продажбите на модела няма да стартират през същия месец, а по-късно.

Apple показа новата версия на евтиния iPhone SE

Според вестника Apple приготвя четири версии на iPhone 12 - с 5,4-инчов екран, два модела с 6,1-инчов екран и един с 6,7-инчов панел. Източниците на изданието споделят, че отлагането е за "флагманите ", само че не е ясно кои са те и дали забавянето ще засегне единствено някои от новите модели или и четирите.

Скорошни клюки също посочваха, че ще има закъснение на идващия iPhone. Причината е пандемията от ковид, която се отрази съществено на международната стопанска система и понижи търсенето на скъпи артикули.

Следващият Samsung Galaxy Fold може да поевтинее

Гугъл пуска брайлова клавиатура за Android

Освен това и Bank of Amerika, JP Morgan и Nikkei Asian Review оповестиха през март, че чакат отсрочване на iPhone. Според друга информация още от януари т.г. Apple е решила да преработи антената за 5G на iPhone и да си направи своя, което също води до закъснение.

Известният анализатор Минг-чи Куо също разгласи през април т.г., че най-големият iPhone ще се появи по-късно по отношение на останалите модели, тъй като е по-сложен. През 2017 година Apple направи същото с iPhone X, който излезе на пазара през ноември, а не през септември с iPhone 8 и 8 Plus. Очаквано, Apple не е коментирала новите клюки.

Евтиният iPhone SE е подготвен и ще бъде показан скоро

Следващите модели на iPhone може да имат проблеми

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Мартин Дешев Apple iPhone мобилен телефон смартфон
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР