Техническият директор на Милан Паоло Малдини бе откровен в голямото

...
Техническият директор на Милан Паоло Малдини бе откровен в голямото
Коментари Харесай

Паоло Малдини: Милан мечтае за титлата

Техническият шеф на Милан Паоло Малдини бе прям в огромното си предпочитание тимът да завоюва купата. " Росонерите " започнаха ослепително сезона и след десетия кръг са водач в класирането.

" Честно казано не чаках такава дълга серия в шампионата, само че видях знаците още през януари преди светът да спре. Милан мечтае и не желае да стопира. Със сигурност няма да се откажем. Винаги съм желал от играчите да са амбициозни. Трябва да имаш утопична цел, с цел да постигнеш действителната ", показа легендата пред " Гадзета дело Спорт ".

Той разяснява и съперниците за купата: " Очаквам огромен напредък в Интер. Юве има млад треньор и би трябвало да схване методите му. Юве, Интер, само че и Наполи ще се борят за Скудетото. Ние няма да отстъпим, само че гледаме единствено нашия път ".

: "? Il sta sognando e non vuole smettere di farlo "
Il direttore tecnico dei: " Non andiamo a caccia di record, andiamo a caccia di risultati "

— RaiSport (@RaiSport)
" Резултатите през 2020 демонстрират, че ще борим за купата, само че сезонът ни се развива в границите на две години. Поставили сме си цел. Минималната е да се представим по-добре от предишния сезон, когато се класирахме за Лига Европа. Идеята е в този момент да създадем повече. Би било неуместно да не търсим класиране за Шампионската лига, макар че притежателите не са ни сложили такава цел ", сподели още Малдини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР