Теди Кацарова закъса със здравето, но надеждите на всички са,

...
Теди Кацарова закъса със здравето, но надеждите на всички са,
Коментари Харесай

Кошмар: Теди Кацарова по спешност в болница! СНИМКА

Теди Кацарова закъса със здравето, само че очакванията на всички са, че това е единствено мимолетно. Певицата, която е и композитор, тормози своите близки с това, което се случи с нея.
Дъщерята на огромната певица Силвия Кацарова е призната по неотложност в болница. Това заяви самата Теди Кацарова в обществените мрежи и пусна фотография от болничното легло и ясно се вижда, че е на системи.

 Резултат с изображение за „ Теди Кацарова е била призната по неотложност в болница “

В момента ексцентричната певица лежи в плевенска болница, а приемането й било наложително. Напоследък тя обикаля цяла България и най-вероятно е имала концертна изява в Плевен, когато се стигнало до неприятната новина.

„ Е…..понякога се случват и такива работи ……но всичко към този момент е тъкмо! Благодаря доста на прелестния екип от болница Свети Панталеймон – Плевен за бързата интервенция! Невероятни сте всички “, написа Теди, само че не загатна какво тъкмо се е случило.

Снимката от болничната стая шокира нейните другари в обществената мрежа и побързаха да й пожелаят бързо възобновяване. Някои демонстрираха любознание и попитаха какво се е случило.

Пред „ Телеграф “ Теди разкри, че се е натровила с храна, защото е „ случила “ на некачествени артикули. Но отхвърли да разкрие повече детайлности.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР