Те обаче нямат обвинения, дори за лично укривателство, докато за

...
Те обаче нямат обвинения, дори за лично укривателство, докато за
Коментари Харесай

За Него Спря Да Се Говори! Лъсна Скандалното Минало На Издирвания Заради Връзки С Очите Общинар Пейко Янков

Те обаче нямат обвинявания, даже за персонално укривателство, до момента в който за разлика от тях Янков се търси като член на тайфа за рекет, побоища, палежи и наркотърговия. При акцията на 2 август на разсъмване бяха арестувани 19 души, а Митьо Очите, Пейко Янков и посоченият като подпалвач Калоян Колев бяха оповестени за търсене. Колев се върна от Испания, съобщи се и спецсъдът му наложи непрекъснат арест. В Несебър се приказва, че Янков е бил видян за последно да пазари в супермаркет на 1 август следобяд.

Заминал е в незнайна посока или вечерта, или през нощта. При обиск в дома му била отворена железна каса, в която имало 60 000 лева в брой, които не е взел за пътуването.

Обявеният за търсене общински консултант от Несебър Пейко Янков е в Сърбия или в Дубай. Това разясниха негови сътрудници от локалния парламент, поискали имената им да не се цитират, оповестява " Труд ". Според тях изгубването на Янков е мистериозно, а и самото му търсене било засенчено от абсурда със зам-председателя на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев и някогашния народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун, които бяха арестувани и върнати от Истанбул. Те обаче нямат обвинявания, даже за персонално укривателство, до момента в който за разлика от тях Янков се търси като член на тайфа за рекет, побоища, палежи и наркотърговия.

При акцията на 2 август на разсъмване бяха арестувани 19 души, а Митьо Очите, Пейко Янков и посоченият като подпалвач Калоян Колев бяха оповестени за търсене. Колев се върна от Испания, съобщи се и спецсъдът му наложи непрекъснат арест. В Несебър се приказва, че Янков е бил видян за последно да пазари в супермаркет на 1 август следобяд. Заминал е в незнайна посока или вечерта, или през нощта. При обиск в дома му била отворена железна каса, в която имало 60 000 лева в брой, които не е взел за пътуването.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР