тдавна е известно, че студеният душ ни зарежда с енергия

...
тдавна е известно, че студеният душ ни зарежда с енергия
Коментари Харесай

Студеният душ - истински еликсир за кожата на лицето

тдавна е известно, че студеният душ ни зарежда с сила и ни оказва помощ да се събудим по-лесно заран. Но това надалеч не са единствените изгоди.

Кратките душове със студена или хладка вода оказват удобен резултат върху кожата ни. Как обаче ни работи студената вода?

Вижте в канала във.

Дава здравословен искра

Студените душове покачват циркулацията на кръвта. Това значи по-озарен тип на лицето ни. Но с цел да се реализира този здравословен тип не е нужно да седим дълго време под студения душ. По-продължителното миене на лицето със студена вода също е задоволително. Освен това студената вода забавя стареенето, защото с нея се засилват и подтикват нервните ни окончания.

Публикация, споделена от (@move.play.mom) на Авг 24, 2020 в 7:44 PDT

Стяга порите

Докато топлата вода уголемява порите и с нея по-лесно почистваме кожата си, към този момент почистена е хубаво да я "затворим " със студена вода. Освен това студената вода кара кръвоносните съдове да се свиват и по този начин ще имате по-рядко зачервявания и подпухнала кожа.

Облекчава признаците на раздразнения

Топлата вода работи възпалително на кожата - появяват се зачервявания, сърбеж, даже беления. Студената обаче работи тъкмо по противоположния метод. С нея могат да се облекчат алергични положения и даже псориазис.

Публикация, споделена от (@becoming_biohacker) на Авг 26, 2020 в 10:52 PDT
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР