Kрал Чарлз III разкри, че е получил страничен ефект от

...
Kрал Чарлз III разкри, че е получил страничен ефект от
Коментари Харесай

Крал Чарлз разкри, че е получил страничен ефект от лечението на рак

Kрал Чарлз III разкри, че е получил непряк резултат от лекуването, на което е подложен поради рака на простатата, с който бе диагностициран. 

Кралят разкри, че има загуба на усета.

Той направи това самопризнание по време на посещаване в Хемпшир, до момента в който разговаряше с деец, който преди този момент е бил подложен на химиотерапия за рак на тестисите.

Монархът на Англия се лекува от форма на рак и предишния месец получи позволение от лекарите си да се върне към обществените си отговорности.

Преди първата си огромна поява във вторник след диагностицирането на рака, кралят публично съобщи ролята на основен полковник на военновъздушния корпус на армията на принц Уилям.

Монархът и престолонаследникът бяха снимани да се усмихват, до момента в който беседват дружно по време на визитата си в Центъра на армейската авиация в Мидъл Уолъп, Хемпшир, в понеделник.

Това се случи, откакто дворецът Кенсингтън разгласява две фотоси на принца на Уелс по време на предходни визити във Военновъздушния корпус на армията.

" Времето лети! Връщаме се обратно към последните две визити на @ArmyAirCorps през 1999 и 2008 година преди днешното предаване на Мидъл Уолоп ", се споделя в обявата на X.

Армейският въздушен корпус е остарялото поделение на херцога на Съсекс, в което той служи като пълководец на хеликоптер Apache и стрелец на втория водач по време на втората си обиколка в Афганистан през 2012 година

Решението да се съобщи тази роля на Уилям, който е служил като водач на хеликоптер в RAF, беше възприето като удар за Хари, когато беше оповестено предходната година.

Кралят призна, че предаването на властта е " оцветено с огромна горест ", само че изрази вяра, че армейският въздушен корпус ще продължи да се развива " от мощ към мощ ".

Той съобщи: " Позволете ми единствено да кажа каква огромна наслада е да бъда с вас, даже и за малко, по този мотив, само че също по този начин е оцветена с огромна горест след 32 години другарство с всички вас, удивление от многочислените ви действия и достижения през времето, когато имах щастието да бъда главнокомандващ на армейския въздушен корпус ", съобщи Чарлз.

" Надявам се, че в бъдеще ще вървите напред със силата на принца на Уелс като ваш нов основен полковник ", добави монархът.

" Хубавото е, че той е в действителност доста добър водач - тъй че това е окуражаващо. ", добави Чарлз. 

Кралят откри и паметна плоча, отдадена на изложби аероплан Apache AH Mk1, който е първият по рода си в музей в Обединеното кралство.

В понеделник следобяд Уилям организира първия си ангажимент към Военновъздушния корпус, като получи брифинг за работата му и инспектира образователни и оперативни самолети.

След като беседва с бойци, той напусна базата с Apache в рамките на полет за инспекция на качествата.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР