Започна подготовката за ремонта на улица “Тулча“ в Русе. Първата

...
</TD
>Започна подготовката за ремонта на улица “Тулча“ в Русе. Първата
Коментари Харесай

Подготвят за ремонт тази улица в Русе

Започна подготовката за ремонта на улица “Тулча “ в Русе. Първата стъпка е замяна на бордюрите. От няколко дни вървят изкопни действия в сектора сред Товарна гара и кръговото на Млечна кухня. В момента се отстраняват старите бордюри от двете страни на тревната разграничителна линия сред двете платна. Движението е затруднено, като едната лента е заета от изкопната техника и камионите.

По образеца на улица “Солун “ освен бордюрите ще бъдат ремонтирани и асфалтирани и тротоарите, които са в доста неприятно положение от години.

Припомняме, че четири улици в Русе получиха финансиране от страната в размер на 3,2 млн. лв., като с тези пари ще се направи повсеместен ремонт и асфалтиране. Това са улица “Солун “, улица “Плиска “, улица “Доростол “ и улица “Тулча “. Именно поради този ангажимент на общината улица “Плиска “ не е довършена от ВиК-Русе по водния план, защото няма смисъл да се асфалтира разкопания сектор, а по-късно общината да стартира цялостното асфалтиране на улицата.

Ремонтните действия по бордюрите и тротоарите, които се виждат и по улица “Солун “, ще предшестват полагането на асфалта, защото слагането на бордюри след това ще е обвързвано с разрушение на асфалтовата настилка, съобщи РусеМедиа.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР