Съвсем нормално е, когато се обсъжда бюджета, да има различни

...
</TD
>Съвсем нормално е, когато се обсъжда бюджета, да има различни
Коментари Харесай

Денков: Ако има спорове, те са в НС, питайте ги тях, ние си гледаме работата

Съвсем обикновено е, когато се разисква бюджета, да има разнообразни оферти, само че аз чакам бюджетът да бъде признат в точния момент и да бъде уравновесен. Такъв, какъвто е квалифициран. Разбира се, обикновено е при разискванията да има разнообразни полемики, само че бюджетът е добре квалифициран и не чакам особени проблеми - това съобщи министър-председателят Николай Денков в отговор на журналистически въпрос след церемонията по първа копка на Автомагистрала " Русе – Велико Търново " край град Бяла.

Денков разяснява, че разногласията за управление на Здравната каса са в Народното събрание и не засягат работата на държавното управление:

" Правителството си гледа работата, извършва си програмата. Както и различен път съм казвал, в случай че има разногласия, те са в Народното събрание. Питайте ги тях. Ние си гледаме работата ", сподели министър председателят, представен от Българска национална телевизия.

Премиерът се причисли към апела за молебствия за здравето на патриарх Неофит, каквито има през днешния ден в православните храмове в цялата страна:

" Знаете какъв брой значима е църквата, какъв брой високо уважавана е нашата страна. Това е духовният лидер в тази област. Да се надяваме, както излязоха известия през днешния ден, че се усъвършенства положението му и че всичко ще бъде наред. "
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР