Пазарувахте ли във Фантастико на Г. М. Димитров вчера, на

...
</TD
>Пазарувахте ли във Фантастико на Г. М. Димитров вчера, на
Коментари Харесай

Българка пропищя срещу голяма хранителна верига, смята, че е била измамена

Пазарувахте ли във Фантастико на " Г. М. Димитров " през вчерашния ден, на 24 май, сред 17:00 и 18:00 часа? Такъв въпрос зададе столичанка в обществената мрежа Facebook, видя Sofia24.bg . По нейни думи е имало проблем със системата, в който тя се съмнява и понижените артикули са били маркирани на постоянна цена. Качваме целия й пост без редакторска интервенция в този момент: 

" През това време имаха " проблем в системата " (така споделиха те) и касите не отразяваха промоционалните цени, а регулярните. Управата не осведоми никого, върна надплатените пари единствено на 2ма индивида, които бяха с по 2-3 продукта. На мен не можаха да ми върнат разликата, сред оповестената промоционална цена и регулярната цена, която се появи на касовата записка, тъй като " не знаели кое какъв брой коства и по какъв начин да ревизират ".

Аз се разправях с тях към 50 минути, и персонално аз минах да осведомявам клиентите на касите, тъй като никой от магазина не информираше потребителите си, че сега ги крадат най-нагло. Накрая си потеглих като ми върнаха парите, а аз им върнах касовата записка и продуктите. И тук идва казусът. За да подам сигнал в КЗП ми би трябвало касова записка, в която да има артикул, който е разгласен на промоция, а на касовата записка да е видно, че не приложена промоция.

Та, тъй като, фантастико извърши голяма кражба от клиентите си, не ми се желае нещатата да остават по този начин.

Та някой пазарувала ли е през вчерашния ден, по това време, нещо на промоция, и би ли подал сигнал лъм КЗП, апелирам!?

П. С. Смятам, че е не е инцидентно, че са избрали навръх народен празник и то тъкмо в най-натовари часови диапазон да " имат неточност в системата ". Защото КЗП не работи тогава. Аз им звъннах още от магазина, само че несъмнено не работеха тогава. Това бяха 6 - 8 каси, цялостни с клиенти от самото начало. Ако някой ги хване - връщат му парите и му взимат касовата записка, която би послужила за доказателство. Умно, нали!

Моля за подпомагане, че ми писна към този момент от това безвластие и безучастие на институциите ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР