Младо момче от Пловдив и неговата майка имат нужда от

...
</TD
>Младо момче от Пловдив и неговата майка имат нужда от
Коментари Харесай

Да ти се скъса сърцето! Бащата на Марио почина, момчето и болната му майка мизерстват

Младо момче от Пловдив и неговата майка имат потребност от помощ. Ето цялата история на младежа, споделена от " Подай ръка ":

Здравейте, Приятели. С молба за помощ към нас се обърна 17-годишният Марио от Пловдив. За историята на Марио може би сте чували и преди. " Подай ръка " поддържа фамилията му при започване на 2022 година.

За голямо страдание бащата на момчето умря, а майката е със съществени здравословни проблеми (психични), които не й позволяват да работи и сега фамилията е извънредно затруднено.

Живеят чартърен и са застрашени да останат на улицата, тъй като дължат наем към този момент за няколко месеца. Имат и непогасени битови разноски за ток и вода.

Имат потребност от хранителни артикули, като още на следващия ден ще им осигурим, само че им събираме за допустимо повече време.

Момчето учи и спортува, като има потребност от бюро, от нови облекла и обувки (размер М и обувки номер 45). Майката има потребност от облекла (размер М).

В момента Марио върви и оказва помощ, когато може, с цел да изкара пари и да е в помощ на майка си, която получава минимална пенсия, която не им стига за безусловно нищо.

Нуждаят се от нови спални комплекти и завивки (за единично легло). Марио се нуждае от устройство за образование, с което да си прави плановете и да учи. Ходи по лагери, само че не може да си ги заплаща.

Всеки, който желае може да поддържа Марио и неговата майка Евгения, посредством сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за Подай ръка 04

PayPal:

Всеки, който желае може да поддържа фамилията, персонално на място. Свържете се с сътрудниците ни на 0888/02-04-06 (11:00-17:00 часа) и екипът ни ще ви даде нужната информация.

Лични данни публично/онлайн не предоставяме. За да запазим спокойствието на Марио, сме закрили лицето му, с цел да му спестим терзание, позор и стеснение пред връстници.

Ако желаете да дарите храна, облекла или друго персонално на фамилията, свържете се с нас на 0888/02-04-06. Ако сте от София, може да дарите и в нашия офис:

София, ул. " Българска легия " 37, офис 1

От 10:30ч.-18:00 ч.

За повече информация: 0888/02-04-06

Благодарим Ви, Приятели
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР