Доайенът в новия Общински съвет на Пловдив и Виолета Константинова

...
</TD
>Доайенът в новия Общински съвет на Пловдив и Виолета Константинова
Коментари Харесай

Атанас Узунов и Виолета Константинова са издигнати за председател на ОбС Пловдив

Доайенът в новия Общински съвет на Пловдив и Виолета Константинова са номинирани за ръководител на локалния парламент, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Бившият арбитър № 1 на България е водещ на тържествената първа сесия, по време на която представителите на новата локална власт се заклеха.

Дневният ред на съвещанието се състои от две точки - избор на краткотрайна комисия за избор на ръководител на Общински съвет и избор на ръководителя.

Временната комисия се състои от 7 членове: (Съединени за Пловдив), доктор Веселка Христамян (ПП-ДБ), Симеон Петров (Възраждане), Ивайло Димов (ИТН), (Българска прогресивна линия), Георги Василев (ГЕРБ), Калин Милчев (БСП за България). Те бяха утвърдени накуп единомислещо от всички 49 присъстващи. 

За ръководител на Общинския съвет от групата на ГЕРБ предложиха. Втората номинация направи групата на " Възраждане " - Виолета Константинова. 

След къса отмора краткотрайната комисия дефинира разпоредбите за избор на ръководител на Общински съвет. Самото гласоподаване за един от двамата претенденти стартира в 10.23 ч. Съветниците имат 30 минути, с цел да изберат първия всред тях.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР