9-годишният Иво Кирков се превърна в най-младия член на Менса

...
</TD
>9-годишният Иво Кирков се превърна в най-младия член на Менса
Коментари Харесай

Най-младият член на Менса България остана очарован от Пловдивския природонаучен музей

9-годишният Иво Кирков се трансформира в най-младия член на Менса у нас. Момчето е постигнало оптимален резултат на теста и се подреди измежду най-интелигентните хора в света.

Най-младият българин в интернационалната организация за хора с висок коефициент на интелигентност  " Менса “ 9-годишният Иво Кирков дружно със своите родители посети Регионален природонаучен музей Пловдив и остана мощно впечатлен от богатите експозиции на музея. Иво с интерес прегледа всички експозиции, като остана удивен от зала " Безгръбначни “, в която имаше опция да задава своите въпроси персонално към шефа на музея, гл. ас. доктор Огнян Тодоров, който е експерт точно в тази сфера.

Интерес за Иво беше още зала " Аквариум “, защото се оказа, че акваристиката е от обичаните занимания на фамилията. Той посети зала " Планетариум “, в която се наслаждения на забавен филм за космоса. Уредник сподели на Иво магичния свят на пеперудите в зала “Тропик “ с тропически пеперуди от Югоизточна Азия, елементи на Централна и Южна Америка.

На финала на своето посещение, Иво получи специфичен подарък за спомен и даде обещание, че още веднъж ще посети Регионален природонаучен музей Пловдив!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР