52 машини работят по улиците на Пловдив от първите часове

...
</TD
>52 машини работят по улиците на Пловдив от първите часове
Коментари Харесай

Над 50 машини обработват улиците на Пловдив, общинските екипи са на терен, кметът излезе в призив

52 машини работят по улиците на Пловдив от първите часове на снеговалежа. В момента пътищата са проходими при зимни условия, заяви кметът на Пловдив, който дружно със заместник-кмета по екология, заместник-кмета по публичен ред и сигурност, шефовете на Оперативна програма " Чистота " и Оперативна програма " Градини и паркове " и координира дейностите по разчистване в общината.

" Заради мокрия сняг са получени над 200 сигнала за паднали клони и дървета. 90 от тях са обработени. Екипи на Доброволческото формирование " Пловдив 112 " ще поддържат всеки миг Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, сподели още и добави, че е в непрестанен контакт с ОД на Министерство на вътрешните работи.

" 20 пясъкоразпръсквача  и 32 снегорина обработват пътищата. Целият състав на Оперативна програма " Чистота " работи на терен, на открито към този момент са и бригади ръчен труд от Оперативна програма " Градини и паркове ", както и от ОКТ ", изясни заместник-кметът по екология.

" По-късно денем се чакат мощни пориви напразно. Моля Ви, не излизайте на открито поради заплахата от падащи предмети и клони ", прикани кметът на Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР