Тази вечер в Big Brother ще видим как Динко се

...
Тази вечер в Big Brother ще видим как Динко се
Коментари Харесай

Фънки изпуска нервите си срещу Луна след номинациите

Тази вечер в Big Brother ще забележим по какъв начин Динко се трансформира във водач на индианското племе и съумява да ги разочарова надълбоко, поради егоизма си. Каубои и индианци ще се опитат да обяздят див бизон, а Фънки ще си изпусне нервите против Луна след снощните номинации очи в очи.

Съквартирантите, превърнати в индианско племе от Константин и Фънки, към този момент трети ден са на двора, лишени от удобствата на Къщата. Тази вечер ще забележим по какъв начин нощите, прекарани навън ще се окажат по-студени, в сравнение с са очаквали, само че никой от тях не може да се погрижи за изгасващия огън.

Динко ще реши да се впусне самоотвержено да оказва помощ, а Big Brother ще го трансформира в индианец, поради нарушаване на разпоредбите на задачата. Тази негова постъпка ще докара на ямболския предприемач утвърждението на групата, само че малко по-късно Динко ще прояви невъобразим нарцисизъм и бързо ще се трансформира в черната овца, поради което отнесе и най-вече номинационни точки по време на номинациите очи в очи нощес.

Каубоите и индианците ще получат специфична задача от Big Brother. Двете групи ще би трябвало да обяздват див бизон, а спечелилите ще бъдат наградени със специфична привилегия. Всички с подготвеност ще се впуснат в нелеката задача, а смехът и заниманието ще бъдат повече от обезпечени. Дали опитните каубои ще се показват по-добре, или дивите индианци ще ги засрамят и какви ще бъдат следствията от задачата, следва да разберем.



След първите номинации в Big Brother: Most Wanted, които се организираха по метода очи в очи, застрашени от изпъждане са Луна, Динко, Людмила, Фънки, Мариела и Кирил, като Big Brother служебно номинира Луна, поради недопустимо държание на ръба на разпоредбите. В дейли епизода тази вечер ще забележим реакцията на Фънки след номинацията на екстравагантната певица към него. Той няма да сдържи нервите си и напрежението ще ескалира. Двамата ще си разменят голям брой обидни реплики и квалификации, а какво тъкмо ще се случи ще разберем през днешния ден от 21:00 часа по NOVA.

Всички детайлности за съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете на формалната страница на Big Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР