Тази вечер Hell’s Kitchen България за първи път излезе извън

...
Тази вечер Hell’s Kitchen България за първи път излезе извън
Коментари Харесай

Hell’s Kitchen България за първи път излиза извън границите на страната

Тази вечер Hell’s Kitchen България за първи път излезе отвън територията на страната. Караваните на кулинарното риалити стопираха в Сърбия и участниците се сблъскаха с първото интернационално предизвикателство във формата. За следващото пробуждане от Ада се погрижиха су-шефовете Дани Спартак и Веселина Чилева, които с гръм и тропот изпратиха кулинарните бойци на дневното премеждие зад граница.

В Босилеград началник Ангелов и Александър Димитров посрещнаха участниците с трогателен рецитал на възрожденски стихотворения от млади възпитаници и ги срещнаха с историята на града, която съставлява незаместим урок по обич и родолюбие. Синият и Червеният тим бяха провокирани да готвят навън, като преди този момент получиха проява за приготвянето на обичайния локален специалитет - гурманската плескавица.

В ожесточената конкуренция Сините участваха без Артур, само че шансът на новобранеца Андреа изигра основна роля за тяхната победа. Лъжите от страна на Валентина и Деница забавиха работата на Червения тим и сътвориха не изключително положително първо усещане пред шефа, до момента в който Мариела и Елена бяха единствените, които говореха неговия език. Отборът на сините куртки се наслаждения на заслужена гощавка с ракия и сръбска скара.

На вечерята новите участници и в двата тима настоятелно взеха самодейността в приготвянето на амюз буш. Паниката обзе Червените още с влизането на първите поръчки, само че Виктория изведе тима напред и съумя да координира съотборниците си при издаването на храната за резервациите. Бариерата в връзката сред Мартин и Андреа докара до изпращането му в общежитието. VIP гостите започнаха да търсят своите ястия от Синята кухня и обезверено молеха за храна. Нажежената атмосфера при Сините излезе отвън надзор, когато шефът помоли адашката си от Червения тим да удари едно рамо на мъжете. Накрая Сините загасиха котлоните в кухнята си, като стана ясно, че ще има две номинации от тима на мъжете.

Кои ще са посочените отговорни за провалената вечерна резервация в Синята кухня? Дали Червените ще продължат да разчитат на Виктория да води тима напред? Какво ново предизвикателство е подготвил началник Ангелов за готвачите? – разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР