Тази седмица гигантът Intel показа първия си лаптоп с два

...
Тази седмица гигантът Intel показа първия си лаптоп с два
Коментари Харесай

Intel показа лаптоп с втори екран, който задава нов стандарт за индустрията

Тази седмица колосът Intel сподели първия си преносим компютър с два екрана и накара мнозина да спекулират, че това е бъдещето на преносимите компютри.

Лаптопът се споделя Honeycomb Glacier и за момента е единствено първообраз, само че желанията на Intel са да трансфорат дизайна в стандарт за промишлеността през идващите две години.
 Снимка 426223

Според някои коментатори в мрежата, концепцията за прототипа на Intel e основана на сензитивната тъч лента, която Apple внедри в MacBook Pro преносимите компютри си и която се трансформира в много атрактивна екстра за доста консуматори.
 Снимка 407186

Истината обаче е, че вторият екран на Intel е предопределен да извършва много повече неща от лентата на Apple.

Очевидната разлика е, че помощният екран на Honecomb Glacier е много по-голям от тъч лентата на MacBook Pro и даже може да се движи.
 Снимка 426224

Посредством панта, свързваща втория екран с корпуса на преносимия компютър, преносимият компютър става много еластичен и може да стои полу изправен.

Вторият екран може да побере спомагателни прозорци на разнообразни приложения, в това число игри и чат услуги, и по този метод отстрани потребността от прибавяне на втори екран.
 Снимка 426227

За момента няма данни за цената на Honeycomb Glacier, само че знаем, че преносимият компютър най-вероятно ще се появи на пазара в края на идната година или при започване на 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР