Киану Рийвс е в собствена категория - макар да се

...
Киану Рийвс е в собствена категория - макар да се
Коментари Харесай

Следващият проект на Киану Рийвс е наистина вълнуващ

Киану Рийвс е в лична категория - въпреки да се снима рядко в последните години, той се радва на непрекъсната и даже възходяща обич от страна на почитателите си, подготвени да го гледат (или чуят, тъй като той има и рок група) в каквото и да е.
 Камерън Диас и Киану Рийвс във кино лентата на Джона Хил Outcome
Второто завръщане на Камерън Диас

Ето къде ще я гледаме

Новото заглавие, което се задава с негово присъединяване обаче не е каквото и да е. Защото е дело на Рубен Йостлунд, последно сдобил се много награди около сатирата " Идиотският триъгълник ", а преди този момент превзел ни с " Квадратът " и " Форсмажор " (последният е разполагаем за стриймване в Мах).

The Entertainment System Is Down е името на новия филм на шведа, като в него ще забележим още две звезди - Кирстен Дънст, която направи завръщането си в огромното кино с " Гражданска война ", Даниел Брюл, който скоро би трябвало да забележим в ролята на Карл Лагерфелд в Becoming Karl Lagerfeld, и Уди Харелсън, който участваше и в " Идиотският триъгълник ".
 Кирстен Дънст

Кирстен Дънст

Както подсказва заглавието, още веднъж ще гледаме ирония на актуалното общество, като действието ще се развива на борда на аероплан със 17-часов полет. Когато системата, която обезпечава занимания на пасажерите, се скапва, те са принудени да се развличат, като поддържат връзка между тях.
 Даниел Брюл

Даниел Брюл

Вече сме сигурни, че The Entertainment System Is Down ще бъди същинска приятност за киноманите, а е удостоверил, че е се е снабдил с към този момент негоден Boeing 747, в който ще снима.

Режисьорът разкрива, че за историята във кино лентата е въодушевен от психическо изследване на Университета на Вирджиния, което посочило, че оставени сами за четвърт час, хората са по-склонни сами да си пуснат електрошок, в сравнение с да останат уединено с мислите си.

Снимките на The Entertainment System Is Down стартират при започване на 2025 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР