Северна Корея изстреля балистична ракета край източното си крайбрежие, след

...
Северна Корея изстреля балистична ракета край източното си крайбрежие, след
Коментари Харесай

Северна Корея изстреля балистична ракета, докато напрежението нараства около реактивните учения

Северна Корея изстреля балистична ракета край източното си крайбрежие, откакто Южна Корея и Съединени американски щати изстреляха мощни изтребители за взаимно обучение, което Северът счита за значимо опасност за сигурността.

Изявление на Обединения комитет на началник-щабовете на Южна Корея не дава повече детайлности за севернокорейското изстрелване в петък, като да вземем за пример какъв брой надалеч е летяло оръжието.

Северна Корея през последните месеци поддържа ускорено движение в тестването на оръжия, до момента в който продължава да уголемява военния си потенциал, до момента в който дипломацията със Съединените щати и Южна Корея остава в застой.

Наблюдатели споделят, че Север Корея евентуално има вяра, че осъвременен оръжеен боеприпас ще й даде лост да завоюва по-големи отстъпки от Съединени американски щати, в случай че договарянията се възобновят.

Прочетете повече: Ким Чен Ун разпалва страхове от Третата международна война със смразяваща заповед от осем думи към началниците на севернокорейската войска

Миналата седмица севернокорейският водач Ким Чен Ун...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР