Искате да създадете връзка, да бъдете обичани и да обичате,

...
Искате да създадете връзка, да бъдете обичани и да обичате,
Коментари Харесай

Три трика, които помагат да не изглеждате отчаяни в любовта

Искате да създадете връзка, да бъдете обичани и да обичате, да имате някого до себе си, за който да се грижите и при който да се прибирате на драго сърце всяка вечер?
Повечето хора желаят точно това, само че в случай че от известно време са били необвързани или по някакви аргументи не им върви в любовта, отчаянието може да стартира да взима превес в държанието им.
Когато достигнете миг, в който в действителност обезверено желаете да откриете любовта и я срещнете в лицето на някой мъж, би трябвало да извършите всичко допустимо да не издавате отчаяността с държанието си. Ако един мъж усети, че обезверено търсите да се обвържете, по-скоро би избягал от вас, в сравнение с да откликне на желанието ви.
С помощта на кои хитри трикове можете да си помогнете да не изглеждате обезверени в търсенето на любовта? Ето 3 от тях. 

Въздържайте се постоянно вие първи да търсите контакт с него
Едно от издаващите отчаяност и безумен блян към обвързване е непрекъснатото иницииране на контакт с обекта на вниманието ви. Мъжете обичат да преследват, да имат опцията да ви завоюват, да се постараят да ви се харесат. Ако вие сте тези, които непрестанно търсите вниманието му и контакт с него, това по-скоро ще го отблъсне и ще го накара да ви схване като прекомерно лесна цел. Интересът на мъжа освен може да не се пробуди въобще, а даже може да се почувства отхвърлен от държанието ви.

Никога не показвайте неустановеност
Несигурността в никакъв случай не е добър консултант освен в търсенето на обич, само че и в връзките с хората изобщо. Инстинктивно несигурното държание отблъсква и кара близките да не ви почитат, да ви одобряват като слаба персона, да не ви взимат насериозно. Ако желаете мъжът, към който сте насочили любовния си мерник да не ви възприема като обезверена, показвайте самочувствие, убеденост, горделивост и висока самокритика. Само по този начин ще спечелите вниманието му и ще го накарате да се впечатли от вас, да желае да знае повече за вас, да се приближи оптимално.

Показвайте лека незаинтересуваност, тайнственост, карайте го да ви преследва
Мъжкият интерес се подбужда със тайнственост и с недостижимост. Не прекомерни, несъмнено, само че задоволителни, с цел да го накарат да желае още по-близък контакт с вас, да ви опознае. За да не изглеждате обезверени е значимо да демонстрирате леко женско надменност, като че ли мъжът не ви интересува, само че въпреки всичко да му хвърляте по някоя подсказваща стреличка, че въпреки всичко би могъл да се надява на вашето внимание. Използвайте всички тези женски оръжия и трикове, с цел да спечелите мъжа, към който сте се насочили. Направете го по този начин, че той да мисли, че той ви е избрал, а не вие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР