България трябва да извлече поуки от онова, което се случи

...
България трябва да извлече поуки от онова, което се случи
Коментари Харесай

Георги Готев: България трябва да извлече поуки от случилото се в Словакия

" България би трябвало да извлече поучения от това, което се случи в Словакия ".Това съобщи БНР журналистът Георги Готев, основен редактор на EURACTIVE – България, след покушението върху словашкия министър председател Роберт Фицо. " Когато езикът на омразата се е трансформирал в нещо обикновено, това напрежение може да избие ", сподели още той.

" Словакия е доста разграничена страна, разграничено общество. До известна степен те наподобяват на България ", счита Готев.

Кампанията на антиваксърите и там беше доста мощна. Фицо завоюва от тези настроения. В Словакия съветската агитация е доста сполучлива, направи паралели журналистът.

" Сякаш по един и същи учебник тези съветски пропагандатори, трол ферми и така нататък облъчват обществата в Словакия и България, с едни и същи послания.

" Кампанията на антиваксърите и там беше доста мощна. Фицо завоюва от тези настроения. В Словакия съветската агитация е доста сполучлива ", направи паралели журналистът.

" Сякаш по един и същи учебник тези съветски пропагандатори, трол ферми и така нататък облъчват обществата в Словакия и България, с едни и същи послания. "

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР