Жесток бандит, който е малтретирал физически и психически жена, която

...
Жесток бандит, който е малтретирал физически и психически жена, която
Коментари Харесай

Мъж, чиято бивша се е самоубила поради домашно насилие, отново е вкаран в затвора за малтретиране

Жесток престъпник, който е малтретирал физически и душевен жена, която е била принудена да посегне на живота си, е вкаран в пандиза за ужасяваща двугодишна акция на домашни принуждение над втора жена. 26-годишният Марк Мастъртън беше наказан на 3 години и 7 месеца затвор през вчерашния ден (16 май) в кралския съд в Портсмут, откакто се призна за отговорен за присъединяване в контролиращо или наложително държание в интимна връзка, което включваше приемане, че насилието е било употребявано като част от злоупотребата.

Неговата жертва беше някогашната му другарка Зоуи Касъл, 24-годишна, която беше тероризирана от Мастъртън сред юли 2017 година и септември 2019 година, когато двамата се срещаха. Присъдата ще тече поредно към 41-те месеца, които той към този момент излежава за малтретиране на 23-годишната Клоуи Холанд, която умря на 6 март 2023 година, пет седмици след опит да посегне на живота си.

Зоуи беше насърчена да пристигна напред, откакто видя обява във Фейсбук за гибелта на Chloe. И в този момент тя поддържа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР