Тази събота и неделя bTV Репортерите ще покаже в две

...
Тази събота и неделя bTV Репортерите ще покаже в две
Коментари Харесай

bTV Репортерите: Росен Цветков под прикритие на „улицата на Ада“ в Испания

Тази събота и неделя bTV Репортерите ще покаже в две елементи следствие на Росен Цветков, снимано на територията на три страни - Испания, Холандия и България.

Първата част ще придвижи феновете на bTV в испанския курорт Марбея и на яхтеното пристанище Пуерто Банус. Там през 2017 година интернационален полицейски екип разрушава група за трафик на дами от България в Испания за полова употреба.

Снимка: btvnovinite.bg

Как наподобява през днешния ден мястото, употребявано за проституция и наричано „ улицата на Ада”? Екипът на bTV под прикритие получава секс оферта от българки и влиза в апартамент над въпросната улица. Успява да засече и мъже, разследвани и посочени за водачи на разрушената група. Как минава срещата с тях – феновете на bTV ще видят от 19.30 часа на 30 март.
„ Защитени дружно ”: Кои са невидимите герои на всекидневието ни? Три истории в bTV Репортерите, отдадени на "Героите измежду нас "
В неделната вечер следствието продължава в пазарджишкото село Семчиново. Защо служителите на реда в Испания и в България настояват, че парите, извоювани на „ улицата на Ада “, се придвижват и влагат в парцели в селото?

Как приключва престоят на екипа на bTV Репортерите в Семчиново, известно като селото на проститутките и сводниците? И за какво локалният кмет също е бил разследван като част от високите равнища на групата?

Отговорите на тези и други въпроси, както и версията на кмета, феновете на bTV Репортерите ще видят за първи път в неделя, след централната емисия на bTV Новините.

Двете елементи на кино лентата „ Улица „ Ад” са осъществени от екип на bTV в лицето на: Росен Цветков – създател, Петър Джанаваров, Добромир Иванов и Евгени Генов – оператори, Калояна Климентова – монтаж, Витали Варадинов – графичен дизайн, и Гена Трайкова - продуцент. Те са част от акцията „ Европейски съюз - по-защитени дружно “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР