Тази неделя, 17 декември, от 20:00 ч. по bTV е

...
Тази неделя, 17 декември, от 20:00 ч. по bTV е
Коментари Харесай

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя на живо от 20 ч. по bTV

Тази неделя, 17 декември, от 20:00 ч. по bTV е дълго чаканият величествен край на десетия сезон на „ Гласът на България “. Той ще премине в три вълнуващи стадия онлайн, а в него феновете ще дефинират кой ще стане новият „ глас на България “ и ще вземе премията от 50 хиляди лв.. Финалът на обичаното музикално шоу ще може да се наблюдава и в 360-градусов стрийм на glasat.btv.bg, където водеща ще бъде миналогодишната победителка в музикалната конкуренция – Жаклин Таракчи.

На огромната сцена на „ Гласът на България “ в цялостен искра и величие в неделя ще изгреят шестимата финалисти – Елена Попова, Надежда Ковачева, Димитрина Германова, Арканджело Д‘Анджело, Симеон Славев и Никола Янакиев, които към този момент са на една ръка разстояние от успеха. С прочувствено общо осъществяване, шестимата ще дадат ужасно начало на празничния заключителен епизод, а в първия стадий всеки от тях ще пее в дует с един обичан български реализатор. Звездите, които ще поддържат финалистите в най-важния за тях миг, са Орлин Павлов, Графа, Анелия, Владо Михайлов, Маги Джанаварова и Дара Екимова. Как ще бъдат разпределени дуетите, ще стане ясно в неделя по bTV, само че едно е несъмнено – шоуто ще бъде необикновено!

В идващия стадий финалистите, които продължат напред, ще изпълнят ария по собствен избор и със сантиментална стойност за самите тях. В третия финален и най-емоционален стадий на сцената ще останат единствено двама участници, които ще изпълнят песента, определена от феновете за тях от Музикалната банка при започване на седмицата. Този, който успее да допре същински и грабне сърцата на феновете, ще е огромният победител този сезон!

По време на целия заключителен концерт онлайн, всички в залата и пред екраните ще могат да поддържат своя любимец посредством SMS гласоподаване. Линиите за гласоподаване ще се „ отварят “ с началото на всеки стадий и ще се „ затварят “ на финала му. Във всеки стадий феновете ще могат да гласоподават с до 40 SMS-а от един телефонен номер за всеки участник, а гласовете от всеки стадий ще са с струпване.

Номерата за гласоподаване ще са налични по време на концерта - на уеб страницата на предаването (glasat.btv.bg), в каналите в обществените му мрежи и на екрана в ефир по време на осъществяванията. Тази неделя феновете ще имат решаваща роля и единствено те с гласовете си ще изберат „ Гласът на България “ в сезон 10.  

В последния епизод ще звучат едни от най-големите шлагери на български и международни звезди, като - Васил Найденов, Миро, Любо Киров, Robbie Williams, Beyonce, Lady Gaga, Графа, Queen, Aerosmith, Ed Sheeran, Sting, Abba, Celine Dion, Ricchi e poveri и едно особено осъществяване на безконечната българска ария „ Хубава си моя горо “. Треньорите DARA, Мария и Миро се вълнуват и репетират интензивно с участниците за огромния край, а мастър Лечев, който ненадейно остана без собствен представител в него, с усмивка и с типичното си възприятие за комизъм показа, че се готви да се наслаждения пълноценно на идния заключителен концерт от международна големина в „ Гласът  на България “ – в неделя от 20 ч. по bTV!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР