Тази жена не винаги ще ви каже това, което искате

...
Тази жена не винаги ще ви каже това, което искате
Коментари Харесай

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Стрелец

Тази жена не постоянно ще ви каже това, което желаете да чуете. Често бакенбардите ви ще настръхват от невероятните й, неоспорими изказвания и неуместните й въпроси. Понякога обаче ще ви подмятна нещо по този начин прелестно и ласкателно, че ще ви се прииска да запеете.

Мога да ви дам и образец. Мястото на действието е едно кафене. Току-що сте се осмелили да й признаете, че я обичате, само че преди този момент тя ви поглежда с огромните си почтени сини очи - може и кафяви, дискретни и спокойни - и изгаряща от любознание ви пита: „ Как се чувстваш толкоз невисок? Това тревожи ли те? "

Докато си поемате въздух и вършиме всичко допустимо да се опомните, тя продължава: „ Изобщо не се притеснявай. Има толкоз доста ниски мъже. Например Наполеон. "Не единствено че ви наранява, само че ви и наскърбява. Точно преди да си тръгнете, уверен, че такава жена не заслужава кавалерско отношение, тя замечтано добавя: „ Не обичам мъже като върлини. Ти си съвършен. Когато влизахме, забелязах, че отлично си пасваме на растеж. "

Вие си сядате назад и оставате. При това за дълго. Дружелюбното и искрено момиче от зодия Стрелец преди малко ви е омагьосало с вродения си безподобен сексапил. Винаги ще си бъде малко цапната в устата, тъй като приема света подобен какъвто е, даже когато го гледа през тези смешни очила с розови стъкла. Това е огромна заложба и тя би трябвало да й се признае. Не всеки може да реши всяка една обстановка със силата на рационалната логичност и да резервира вярата си, че нещата ще се трансформират към положително или пък да ги одобри такива каквито са.

Жената Стрелец може да ви засегне, като ви съобщи, че би й се желало да печелите повече, само че по-късно ще добави: „ Разбира се, многото пари вършат индивида лакомец. Според мен е по-добре да си безпаричен. "Тази госпожица в никакъв случай няма да ви излъже. На моменти даже ще ви се желае да го направи. Ако разяждан от любознание я попитате по какъв начин прекарва вечерите си без вас, ще получите обстоен и почтен доклад за писмата до хубавото момче, което срещнала предишното лято, както и за няколкото отказани по телефона срещи.

Може и да ви разкрие проблемите с безсънието си и за това по какъв начин по време на дългите будни нощи си мисли дали не изпитва по-скоро другарски усеща към вас, а не обич. Едва се сдържате да не й се разкрещите: „ Защо, по дяволите, най-малко един път не ми спестиш истината? И аз имам достолепие. "Избягвайте да й крещите толкоз мощно, тъй като може да я засегнете, а тя не е от най-кротките. Тези девойки са известни с бурните си пристъпи на яд.
 Омръзна ни моливът за очи все да се размазва Edna предлага Омръзна ни моливът за очи все да се размазва
В множеството случаи тя избира да живее сама. Чувства се доста самостоятелна, а и представителите на двата пола изпитват някакво необичайно равнодушие към фамилните връзки. Вероятно повода се крие в честите им пътувания - те не се задържат дълго у дома, с цел да опознаят по-добре околните си. Те съвсем не се стопират на едно място, даже това пътешестване да е до киното или до приятелката. Нямам желание да ви тревожа, само че познавах една жена Стрелец, която дотам не осъзнаваше деликатните тънкости на фамилните връзки, че предложения нейния почитател, който бе отблъснала, да пристигна с нея и мъжа й на сватбеното им странствуване. Изглеждал уединен. Пък и заречен да си поеме разноските. Защо я гледате по този начин? Да не би да е направила нещо неправилно?

От самото начало би трябвало да сте наясно с една детайлност, в случай че желаете връзката ви да укрепне. Когато желаете от нея да стори нещо, просто я помолете. Не й го заръчвайте. На нея й е прелестно да бъде закриляна, само че не и командвана. В това отношение не прости даже и на майка си. А какво остава за вас.
 жена изложба есен хубост Unsplash
Освен това в случай че майка й е Овен и не може да й се наложи, надали това ще успее да стори някой мъж. В характера й обаче се следи едно необичайно несъгласие. Тя ненавижда да я командват, изключително пред хора, само че когато желае да изпита твърдостта ви, би трябвало да бъдете стоманен. Тези дами ненавиждат слаби и нерешителни мъже. Ако прекали с гнева, острия си език и заканите си, дайте й да разбере, че можете да бъдете и недодялан. Кажете й нещо от рода: „ Ако посмееш, ще ти счупя главата. "Ако повярва, че сте сериозен, тя незабавно ще омекне. Жената Стрелец не би се отрекла от своята характерност единствено поради някой мъж, само че въпреки това й е неприятно да се отнасят с нея като с момиченце.

До някаква степен тя може и да ви озадачи, само че това е нищо спрямо това, което предизвиква на себе си. Много девойки от тази зодия смесват другарството с любовта. Ако сте демодиран по природа и предпочитате половинката ви да бъде плаха и смирена в интимните връзки, по-добре потърсете друга. Тази жена е дръзка и открита в контактите си с мъжете и не се занимава с глупави игри от рода на „ Отгатни възприятията и мислите ми. "Онова, което тя усеща и мисли, изцяло съответствува с думите и постъпките й. Непринудената й неприкритост може Да провокира недоразумения и даже бурни кавги, както и пострадване на възприятията, само че при всички случаи духът й остава непреклонен. В тежки моменти тя вика на помощ юпитеровата си горделивост и най-голямата й болежка се трансформира в безобидна хумореска.
 жена изложба есен хубост Unsplash
Стрелците буйно се гневят, когато тяхната почтеност е сложена под подозрение . Или пък сте се сдърпали, когато сте я попитали има ли нещо срещу сестричката ви да пристигна с вас на кино, а тя троснато е отвърнала: „ Надявам се, че няма непрекъснато да ни свети, когато се оженим. "Въпреки че може откровено да харесва момиченцето, типичният за зодията боязън от досадни родственици я е предиздвикал да направи сходна забележка. Сега й е мъчително освен за вас, само че и за сестра ви. За пояснения обаче е прекомерно късно, пък и надали някой ще я разбере.

Независимо, че разсъждава разумно, тя не е в положение да оцени тези тънкости в връзките и на моменти възприема интимния си свят като някаква приказна планета, на която не се знае по кое време ще пламне огън, който може и да я опари. Тогава тази юпитерова госпожица се отдава на хладния разсъдък и към този момент не желае да приема съществени връзки. Започва да флиртува наляво-надясно и си построява известност на студена и безчувствена жена. Родената под огнен знак в никакъв случай не може да бъде такава, само че доста от мъжете не познават астрологията и не знаят това. Ако такива условия наложат тази жена да си остане остаряла мома, тя няма да се разочарова от живота, а ще продължи да се забавлява. Ще си откри някакви занимания, които да заменят един брачен партньор, и ще им посвети цялото си време.
 жена изложба есен хубост Unsplash

Вас обаче не ви интересува остарялата мома Стрелец. Вие сте решили да извършите дамата от тази зодия своя брачна половинка (Надявам се, че желанията ви са същински. Момичето си има задоволително проблеми и без проектите ви за обезчестяване.) Нека спрем да обсъждаме мимолетните връзки, а да поговорим за брака.

Всъщност надълбоко в душата си тя е доверчива като Дете. Наивните й възгледи за живота я вършат лесна плячка за всякакви мошеници и авантюристи (подобна заплаха съществува обаче единствено в региона на интимните отношения). Трябва да забравите какъв брой мъдро и с каква логичност води разногласия. Това няма нищо общо със сърцето й. Нейният разум не буди подозрение. Тя е умна, досетлива и способна да се грижи за себе си. Сърцето й обаче е беззащитно. То постоянно бива наранено.
 жена портрет страст изложба Unsplash
Нека в този момент засегнем една друга тематика. Тя е малко непохватна. Понякога, когато наблюдавате момиче Стрелец да върви по улицата като кобилка, ви се коства, че това е най-грациозното създание, което сте виждали. Точно в този миг тя се спъва, протяга ръка към сергията за плодове, с цел да се хване, и обръща две щайги с портокали. Собственикът ще я наругае, след което ще повдигне плещи, ще й каже, че няма проблеми и ще й подаде чепка грозде. Слънчевата природа на Стрелеца може да разтопи и най-леденото сърце. На моменти това момиче ви наподобява на тромаво кученце, което другарски върти опашка и ви скача по краката. Приятелски настроените кученца постоянно намират доста хора, които ги харесват и са подготвени да ги хранят. Да храниш куче обаче е по-евтино. Жената от зодия Стрелец има необикновен вкус. Тя обича вкусна храна, хубаво вино, скъпи облекла и избира да пътува в първа класа.

Няма да е изненада, в случай че определеното от вас момиче Стрелец е обвързвано с шоубизнеса, защото мнозина от тази зодия биват примамени от блясъка на сцената. В подобен случай би трябвало да се примирите, че за нея кариерата ще бъде на първо място останало, най-малко до момента в който не й омръзне. Сладкият звук на аплодисментите ще кънти в ушите й по-убедително от всевъзможни любовни думи, които може да намерите. Не й поставяйте изискването да избира сред тези две благоприятни условия - да радва само вас или доста хора едновременно със слънчевата си натура. След известно време тя ще бъде отблъсната от лицемерието и подправения искра в света на шоубизнеса. Тогава ще се втурне към къщи, с цел да вкуси от домашния уют с една същинска персона до нея. С вас. С някой, който споделя вярата, че честността е красива, а измамата грозна. И това сте вие.
 жена портрет страст изложба Unsplash

Нейното равнодушие към сантименталните връзки и известно равнодушие към брака може да ви накара да си помислите, че е лишена от прочувственост. Грешите. Тя ще пролива сълзи на тъжните филми и с влажни очи ще чете лирика. Може би си пази всички писъмца, които сте й писали в миналото, сухи листенца от цветя, които сте й подарявали и билетите от хокейния мач, на който сте се срещнали.

Що се отнася до отношението й към домашния ред, би трябвало да деянията схващане и самообладание. Такива досадни действия като бърсане и миене отегчават момичето от тази зодия. Току-що е оправила леглото и то отново е разбъркано. Тази жена напряко ненавижда домакинската работа. Ако си има собствен личен дом обаче, тя ще преодолее тази злоба. По принцип ще избра да наемете домашна прислужница, в случай че несъмнено ви е по джоба. Ако това е невероятно, въпреки и срещу волята си ще поддържа съвършен ред и непорочност. Майка й няма да има вяра на очите си. Това мързеливо дете да почиства масата! Не е допустимо. Възможно е с помощта на гордостта и логиката на Стрелеца. Жената от този безоблачен знак се нуждае от хубост и непорочност, с цел да бъде вярна на себе си. Тя осъзнава, че в случай че не избърше пода, никой различен няма да го направи. Ако в детството си събитията са й налагали да прави доста неща у дома, първоначално може да се възпротиви, само че след това с присъщата й логичност ще размишления и ще почисти къщата.

По всяка възможност децата ще я обожават. Тя ще им бъде другарка и ще взе участие в игрите им. Щом преодолее страха си от огромната отговорност, ще се оправя с пелените и ежедневното къпане като същинска професионалистка. След като реши да усвои нещо, ще го прави със умелост и прелест. Тя ще подарява дребните със своя радостен оптимизъм. Те ще раснат с убеждението, че това е най-страхотната какичка, която са срещали.
 жена портрет страст изложба Unsplash

Тя е чудесна стопанка. Никой не може да забавлява гостите като нея, даже и дамата Лъв, която е прекомерно опитна в обществените контакти. Толкова е открита и отзивчива, че всички хора схващат, че са признати в дома й с удоволствие - от боклукчията до началника ви. Жената Стрелец е в положение незабавно да стопи и най-дебелия лед. въпреки че на моменти може да сътвори известни проблеми.

Ако я оставите да бъде стопанка на душата си и да не я карате да се усеща вързана, вашата обичана от зодия Стрелец ще ви възнагради тройно - с честност, доверие и обич.

Тази жена е непоправима идеалистка. Има една загадка, която може би в никакъв случай не ви е споделяла: влюбила се е във вас още преди години, когато е била момиченце и си е поискала да срещне някого при новолуние, да за му отдаде почтеното си сърце. В много случаи си е мислела, че ви е разкрила, само че се е разочаровала. Когато най-накрая сте се появили, тя ви е познала на мига, тъй като вие сте един благ смешник, идеалист като нея. Хванали сте я за ръка и сте я повели по пътя към звездите.
 жена предпочитание изложба благополучие Unsplash
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР