Почти е време за лятото и знаете какво означава това

...
Почти е време за лятото и знаете какво означава това
Коментари Харесай

Лятото идва! Ето как да подготвим кожата си за жегите

Почти е време за лятото и знаете какво значи това — дни на плажа, тропически ваканции и времето навън! Но след суровия климат през зимните месеци няма подозрение, че кожата ви има потребност от подготовка за лятното слънце.

Лятото е интервалът, в който кожата ни изисква специфична грижа и внимание. Подготвяйки се за идните слънчеви дни, ние освен грижим се за външния си тип, само че и подхранваме и подобряваме здравето на кожата си от вътрешната страна на открито.
 Открийте своя вид стареене и се погрижете за кожата си  Открийте своя вид стареене и се погрижете за кожата си  Открийте своя вид стареене и се погрижете за кожата си  Открийте своя вид стареене и се погрижете за кожата си
Процесът по подготовката не се свежда единствено до козметични артикули и процедури, само че и до вътрешното ни възприятие за благоденствие. Отказвайки се от напрежението и напрежението, които от време на време ни преследват през работната седмица, ние предоставяме опция на кожата си да диша и да се възвръща по най-естествения си метод.

Следователно, преди да пристъпим към листата със препоръки за грижа за кожата, дано се насочим към вътрешното си чувство за естетика и успокоение. Позволявайки си моменти на отмора и релаксация, ние освен подкрепяме кожата си да наподобява по-добре, само че и се зареждаме с сила и положително въодушевление за идните завършения, които лятото ни предлага.

 жена благополучие лято iStock

А в този момент към препоръките в нашата изложба:
 Ето по какъв начин да подготвим кожата си за лятото  Ето по какъв начин да подготвим кожата си за лятото  Ето по какъв начин да подготвим кожата си за лятото  Ето по какъв начин да подготвим кожата си за лятото
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР