Денят ви протича нормално, докато не ви пронизва пареща болка

...
Денят ви протича нормално, докато не ви пронизва пареща болка
Коментари Харесай

Тези 9 вида болки може да идват от нерви, а не от болести

Денят ви протича обикновено, до момента в който не ви пронизва пареща болежка в някоя част от тялото. Започвате да се чудите каква е повода за това.

Обикновено си обясняваме другите болежки по тялото ни с ежедневните дейности - вдигнали сте оня кашон с книги по-рязко и ви е болен кръста, пили сте повече кафе и по тази причина сте получили главоболие или пък през вчерашния ден сте стояли на течение и вратът ви се е схванал.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER


Не се сещаме да потърсим повода за телесните ни болки в психическото ни и душевно положение, а то е от значително значение за физическото ни здраве.

Когато сме погълнати от нерви, напрежение, подозрения и паники, тялото ни стартира да страда също както душата. Душевните ни проблеми ни карат да се усещаме като с изпити сили. 



Вижте деветте постоянно срещани болки, които постоянно изпитваме поради прекален стрес, а не тъй като сме заболели.
 Тези 9 типа болки идват от нерви, а не от заболявания  Тези 9 типа болки идват от нерви, а не от заболявания  Тези 9 типа болки идват от нерви, а не от заболявания  Тези 9 типа болки идват от нерви, а не от заболявания
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР