Тази джаджа мери пулса, следи показателите при спортуване, грижи се

...
Тази джаджа мери пулса, следи показателите при спортуване, грижи се
Коментари Харесай

Lenovo HW01 – смарт гривна на половин цена за Black Friday

Тази джаджа мери пулса, следи индикаторите при спортуване, грижи се за съня на своя собственик...

Lenovo HW01 известява с трептене за позвънявания от смарт телефона

Смарт гривните са едни от най-търсените джаджи тази година, като наклонността се ускорява в предпразничния сезон, сочи разбор на Gartner. Тези носими устройства са изключително подобаващи за подарък – като се изключи че са потребен сателит в всекидневието, цените им са по джоба на всеки.

По време на акцията Black Friday в GearBest смарт гривните стават още по-привлекателен артикул, с помощта на сериозните отстъпки, оповестени от разнообразни производители. Попаднахме, да вземем за пример, на модела Lenovo HW01, който се предлага на съвсем два пъти по-ниска цена от регулярната – за по-малко от $17.

Lenovo HW01 е стилно устройство, уместно и за мъжете, и за дамите

Тази стилна джаджа за носене на ръката съчетава редица функционалности, от които могат да се възползват потребителите, изключително, в случай че водят деен метод на живот. Гривната следи пулса, ръководи режима на спане, осведоми за основни индикатори при спортуване, известява за позвънявания от смарт телефона и други

Конкретно при спортуване, където смарт гривните са най-ценни, Lenovo HW01 записва индикатори като брой стъпки, изминато разстояние, изразходвани калории и други данни, от които се нуждае човек при ежедевните занимания със спорт.

Lenovo HW01 съчетава голям брой потребни функционалности

Умната гривна се грижи също за пълноценната отмора, като управлява времето и качеството на съня, а следенето на пулса ще ви държи осведомени когато и да е за положението на сърцето. Когато пък някой ви търси по смарт телефона, гривната ще ви заяви за това с трептене, с цел да сте осведомен и в шумна среда.

Нещо повече, Lenovo HW01 е способна да задейства от разстояние камерата на смарт телефона или музикалния плейър, с помощта на безжичната Bluetooth функционалност. Гривната е съвместима с устройства под ръководство на iOS 8.0  и Android 4.4 и по-нови версии на операционната система.

Lenovo HW01 е извънредно лека смарт гривна – едвам 22 грама

Сензорният OLED екран има диагонал 0,91 инча и резолюция 128×32 пиксела, а батерията с потенциал 85 мАч обезпечава зареждане за 7 дни в стендбай режим. Гривната има каишка от силикон и е еднообразно подобаваща и за прилагане и от двата пола, в две цветови вариации – черно и алено.

Lenovo HW01 се предлага сега за $16,99 при оповестена регулярна цена от $27,97, т.е. с 39% отстъпка в онлайн магазина GearBest, като доставката оскъпява продукта с $0,86. Гривната тежи едвам 22 грама, а в комплекта са включени още захранващ кабер и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР