Последната и най-прясна родна продукция се казва Секси фермерка търси

...
Последната и най-прясна родна продукция се казва Секси фермерка търси
Коментари Харесай

Секси фермерка си търси мъж: Да е забавен, уравновесен и самостоятелен

Последната и най-прясна родна продукция се споделя „ Секси фермерка търси мъж “ и е с отпратка към предаваното за последно преди девет години шоу „ Фермер търси жена “.

Главно настоящо лице в новия формат е сексапилната Габриела Тодорова. 26-годишната русокоска със сочни форми и изваяна фигура коли и пърли свине, грижи се за агнета, телета, крави, коне и кокошки в фамилна плантация в софийското село Лозен. Запретва ръкави, без да се оплаква за множеството не толкоз приятни действия в животинския парадайс покрай столицата и не се тормози с обичаните си розови ботуши да гази в калта и фекалиите.

Мацката има и своите условия към кандидат-женихите. „ Да е интелигентен, висок, одобрявам светли мъже. Ако може да е занимателен, да е някой балансиран, че аз грам не съм, да е независим и да може да поема опасности, да е бачкатор “, изрежда нужните качества за претендентите за ръката й мъже.



Търсенето на принца на бял кон започва преди броени дни и за дребното време съумя да завоюва стотици кандидати за сърцето на хубавицата. Риалити формата обаче няма да забележим по някоя от родните малките екрани (поне засега), а онлайн във фейсбук групата „ Помощ за завръщане “ на село. Заедно с децата и по-смело “, където интернет полемиката се разгорещява; до краен лимит.



В ролята на сватовник влиза админът на групата Христо Ашламинатора. Човекът е прочут по села и паланки с прякора си поради отличните си знания по ашладисване и облагородяване на дръвчета. Сега индивидът, в съюз с 26-годишната фермерка Габриела взема решение да откри мъж на чаровната госпожица. Която другояче, уверени са мнозина, не би следвало да има особени проблеми в намирането на мъж поради визията си. Габриела е привикнала мъжете да я смъкват и да й вършат благи жестове.



Последният подобен е от понеделник, когато чужд номер й звъннал и  мъжки глас й споделя, че я видял в обществените мрежи,  симпатизирал й е и по тази причина решил да я посети в фамилната плантация и да я зарадва с две щайги череши.

Габриела не стопира да се развива в работата си в фамилната плантация, а неотдавна сполучливо изкарва курс за „ Хигиена и сигурност на фуражи при храненето на животни “. Засега кандидатурите, наподобяват рехави и незадоволителни, а търсенето на умния, хубав и балансиран бачкатор продължава с цялостна мощ.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР