• Новият изцяло електрически Maserati Grecale Folgore е оборудван с персонализирани

...
•	Новият изцяло електрически Maserati Grecale Folgore е оборудван с персонализирани
Коментари Харесай

Bridgestone разработва персонализирани гуми Potenza Sport за първия изцяло електрически SUV на Maserati

• Новият напълно електрически Maserati Grecale Folgore е оборудван с персонализирани 20-инчови гуми Bridgestone Potenza Sport ENLITEN - водещите ултра-високопроизводителни гуми на Bridgestone, с цел да усъвършенства своите благоприятни условия.
• Гумите Bridgestone, особено създадени за Grecale Folgore, удължават пробега на електрическото транспортно средство, като в същото време обезпечават великолепно ръководство при предизвикателни условия както на сухи, по този начин и на мокри настилки.
• Последното потомство гуми идват вследствие на дълга серия съдействия сред двете премиум марки, в това число техните скорошни партньорства за Maserati MC20 и Maserati Grecale.

Bridgestone, международен водач при премиум гумите и решенията за устойчива подвижност, е определена от Maserati да създаде персонализирани 20-инчови гуми за нейния първи напълно електрически SUV - Maserati Grecale Folgore.

След скорошните съдействия, в това число оборудването на суперавтомобила Maserati MC20 и Maserati Grecale, Maserati се обърна към своя дълготраен сътрудник, с цел да откри гуми, които да подобрят характерностите на пътя на нейния първи напълно електрически SUV. Bridgestone отговори с персонализирани гуми по поръчка - Bridgestone Potenza Sport ENLITEN, своя флагмански ултра-високопроизводителен модел.

Осигурявайки висока продуктивност в сухи условия и подкрепени от премиум пакет за влажен път, гумите Bridgestone Potenza Sport ENLITEN са персонализирани по този начин, че да обезпечат на водачите на Maserati Grecale Folgore повече надзор, с великолепно ръководство при предизвикателни условия както на сухи, по този начин и на мокри настилки.

Специално направената гума на Bridgestone дава отговор на съответните потребности на Maserati Grecale Folgore и усъвършенства неговата продуктивност с помощта на потреблението на технологията ENLITEN - новаторският метод на Bridgestone при създаването на гуми. Тази композиция от голям брой технологии от последно потомство обезпечава оптималната сигурност и изключителна продуктивност на гумите за водачите на Maserati Grecale Folgore, като в същото време усъвършенства устойчивостта на гумата.

Подкрепяйки електрическата гражданска война

В рамките на сполучливо дълготрайно партньорство, Bridgestone и Maserati споделят мощно ангажимент към електрификацията. Гумата на Bridgestone, особено създадена за новия Maserati Grecale Folgore, обезпечава извънредно ниско противодействие при търкаляне - постигайки най-голям етикет от клас А на Европейски Съюз, и удължавайки пробега на Maserati Grecale Folgore до 500 км1.

Чрез изцяло интегриран метод, Bridgestone влага в по-ефективна и налична електрическа подвижност за водачите и притежателите на автокъщи. Компанията е пионер при създаването на премиум гуми и технологии за гуми за електрически автомобили, както и при създаването на профилирани решения за автокъщи и устойчива подвижност, като в същото време си партнира с водещи производители на електрически автомобили и развива мрежа от търговци и сервизи, подготвени за работа с електрически автомобили. От своя страна, Maserati е първата италианска първокласна марка, която пуска 100% електрически транспортни средства, с ангажимент да създава електрически версии на всичките си модели до 2025 година и единствено цялостно електрически транспортни средства до 2028 година

В сходство с надълбоко вкорененото италианско завещание на Maserati, Maserati Grecale Folgore е планиран и създаден в Италия, както и неговите самостоятелно направени гуми Bridgestone Potenza Sport ENLITEN.

Патентовите технологии за разработка на виртуални гуми на Bridgestone, са съчетани с виртуалния симулатор на Maserati, осигурявайки опция гумата по поръчка да бъде основана и тествана в цифрова среда - намалявайки физическото ѝ прототипиране и тестване, редуцирайки потреблението на първични материали и излъчванията на въглероден диоксид, и в същото време позволявайки на гумата да доближи по бързо до пазара.

По мотив анонса, Стивън Де Бок, вицепрезидент „ Оригинално съоръжение “, Bridgestone EMEA, показа: " Grecale Folgore е историческо достижение на Maserati по нейния път към пионерска електрификация, и ние сме доста горди да помогнем да се реализира оптималната продуктивност на автомобила с гумите на Bridgestone. И двете компании имаме мощен ангажимент да ускорим прехода към електрически транспортни средства; страховит миг е да забележим по какъв начин нашето съдействие прокарва нови хоризонти в електрическата подвижност. "

*1 500 км (310 мили) се отнасят за вътрешни проби на Maserati след смесен цикъл WLTP. Реалният дневен пробег във връзка с километри/мили, които клиентът може да реализира, зависи основно от самостоятелния жанр на шофиране, както и от топографията, външната температура и натоварването на автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР