Тази билка е сто пъти по-ефективна от химиотерапията Чаят от глухарче

...
Тази билка е сто пъти по-ефективна от химиотерапията
Чаят от глухарче
Коментари Харесай

Тази билка е сто пъти по-ефективна от химиотерапията

Тази билка е 100 пъти по-ефективна от химиотерапията

Чаят от глухарче работи върху раковите кафези по подобен метод, че те се разлагат в границите на 48 часа, а в това време нито една здрава клетка не се разболява.

Тази незаслужено подценявана билка постоянно се смята за бурен, а има толкоз доста лечебни свойства. Необходимо е единствено да я наберете от чист регион, надалеч от трафика и замърсяванията.

Нашите баби по-рано правеха сироп от глухарче, знаейки, че съдържа лечебни субстанции. Това, което сигурно не са знаели е, че корените от глухарче могат да оказват помощ на болните от рак.

Учени от университета Уиндзор в Канада, са разкрили, че тази билка работи “по-добре ” от химиотерапия, тъй като тя “убива ” всички кафези, а глухарчето работи единствено върху раковите кафези.

В допълнение към диуретичните свойства, подтиква секрецията на жлъчния сок, почиства черния дроб, оказва помощ при алергии и намалява холестерола. Съдържа доста значими витамини и минерали като витамин В6, тиамин, рибофлавин, витамин С, желязо, калций, калий, фолиева киселина и магнезий.

Съдържа до 535% от нужния банкет на витамин К и към 110% от целесъобразния дневен банкет на витамин А. Тези обстоятелства са познати от години.

Но новите проучвания хвърлят напълно нова светлина върху глухарчето.

Чудотворен чай от глухарче

В Университета в Уиндзор, Канада, е извършено в началото проучване в Катедрата по химия и биохимия, а резултатите дават нова вяра на пациентите с рак. Установено е, че коренът от глухарче дейно “убива ” раковите кафези, само че без никакви последици за други кафези в тялото.

Чаят от глухарче работи върху засегнатите кафези, които стартират да се разлагат в границите на 48 часа. Продължителното лекуване с корен от глухарче може да унищожи огромна част от раковите кафези, а поради тези непредвидени резултати, учените са получили спомагателна поддръжка да продължат с проучването на тази чудотворна билка.

Джон Ди Карло, 72-годишен мъж, който персонално се е уверил в лековитостта на глухарчето, минал през интензивна и “агресивна ” химиотерапия в продължение на три години, преди лекарите да го изпратят вкъщи, с цел да прекара последните дни от живота със фамилията си.

С оглед на това, че лекарите са имали по-малко други възможности в намирането на функционално решение в битката против неговата болест, му е било препоръчано да пие чай от глухарче. След единствено 4 месеца този човек е получил ремисия на заболяването.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР