Тазгодишното издание на Electronic Entertainment Expo беше изключително силно, независимо

...
Тазгодишното издание на Electronic Entertainment Expo беше изключително силно, независимо
Коментари Харесай

Собствениците на Xbox One ще могат да играят новите игри чрез облака

Тазгодишното издание на Electronic Entertainment Expo беше извънредно мощно, без значение от напълно цифровия си вид. Няма подозрение, че Microsoft обраха всички точки с показаната от тях линия от игри и анонси. Но очевидно има и още. Тези дни, Microsoft са обновили истинската обява в блога на Xbox, предхождаща Е3 2021 с забавна информация.

Ако сте си закупили неотдавна Xbox One и не мислите скоро да се сдобивате с подпора от актуалното потомство, то знайте, че ще може да играете игри, които ще се появят само за PC и Xbox Series X|S. Да, тъкмо по този начин. Microsoft са помислили и за вас. И това ще е допустимо посредством облака и Xbox Cloud Gaming. Функционалността е в бета стадий на развиване към момента, само че сигурно за излизането на Starfield през идната година ще е изцяло работеща.

„За нас е извънредно вълнуващо да виждаме разработчиците да осъществят своята визия по способи, по които само хардуера от последващо потомство може да им разреши да създадат. За милионите, които играят през днешния ден на своите Xbox One конзоли, ние чакаме да споделим повече детайлности по отношение на това по какъв начин ще им доставим игри от идващото потомство, като Microsoft Flight Simulator към вашите конзоли посредством Xbox Cloud Gaming, тъкмо както вършим с мобилните устройства, таблети и браузъри“, Microsoft.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР