Тайландски крал се е самоизолирал на луксозно място с антуража

...
Тайландски крал се е самоизолирал на луксозно място с антуража
Коментари Харесай

Тайландски крал се самоизолира с 20 хубавици

Тайландски крал се е самоизолирал на първокласно място с антуража си, включваш и 20 хубавици. Крал Маха Важиралонгкорн или Рама X е резервирал цялостен хотел в алпийския курорт Гармиш-Паркенкирхен. За задачата даже било издействано особено позволение.

67-годишният крал е изолиран с " харем " от конкубинки и много сериозна численост прислуга, написа немският таблоид " Билд ". Не е ясно обаче дали четирите съпруги на монарха също са с него в тази изолираност.

Навсякъде в региона къщите за посетители и хотелите са затворени поради рецесията с ковид, само че представител на общинския съвет съобщи, че е направено изключение за Гранд хотел Соненбихл, тъй като " гостите са хомогенна група от хора, които не излизат ".

Все отново се е наложило 119 души от антуража на краля да се върнат в родината си поради съмнение, че са заболели от ковид.

Новината за самоизолирането на краля разгневи хората в Тайланд, които рискуваха законите на страната и показваха недоволството си от Рама X онлайн. Според тайландското законодателство всеки, който подлага на критика монархията или краля, рискува 15 години затвор.

Въпреки това хаштаг #Защо изобщо ни би трябвало крал е споделен 1,2 млн. пъти за 24 часа в туитър, откакто новината за пътуването на краля до Германия се популяризира в Тайланд.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР