Талантлива поп певица и танцьорка загуби живота си след като

...
Талантлива поп певица и танцьорка загуби живота си след като
Коментари Харесай

Ужас! Млада певица почина на сцената при фатален инцидент ВИДЕО 18+

Талантлива поп певица и танцьорка загуби живота си откакто бе ударена при гърмеж на пиротехническо устройство пред погледите на ужасените си почитатели.

30-годишната Джоана Сайнц се показва с испанския Super Hollywood Orchestra, когато шоуто се обърка съдбовно и произшествието бе снимано от камерата.



Пиротехническа част е избухна в стомаха на певицата, оставяйки я смъртоносно ранена, до момента в който към 1000 фенове гледали музикалното зрелище по време на фиеста през уикенда в дребното градче Лас Берланас, северозападно от Мадрид, оповестява "Дейли Мейл ".

Завесата бързо е била спусната, откакто потърпевшата жена паднала на пода, а по-късно медици и доктор, който инцидентно бил в тълпата се пробвали несполучливо да запазят живота на певицата.



Джоана Сайнц била свалена от сцената в безсъзнание и била откарана в локална болница, само че не съумели да я спасят.

Концертът бил спрян след съдбовния случай, малко преди 2 ч. през нощта локално време в неделя зад градския площад.



Свидетели описват, че са чули доста мощен удар и по-късно видели певицата да лежи на пода на сцената, преди завесата да бъде бързо спусната.

Мъж, който гледал осъществяването, споделя: "Имаше две ракети - едната потегли в вярната посока, а другата удари певицата в корема. "


Починалата Джоана Сайнц е най-отдясно

Започнало е следствие за определяне на повода за произшествието.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР