Светските среди се разтресоха от скандал между актрисата Милица Гладнишка

...
Светските среди се разтресоха от скандал между актрисата Милица Гладнишка
Коментари Харесай

Милица Гладнишка нападна Мария Илиева заради Гласът на България, ето отговора ѝ

Светските среди се разтресоха от скандал сред актрисата Милица Гладнишка и поп певицата Мария Илиева. А напрежението сред двете ескалира и стигна неприятни висоти.

След присъединяване на Мария Илиева в " Гласът на България " Милица Гладнишка я атакува с доста остри думи, написа Шоу Блиц. Обиди я по нечовечен метод, а реакцията на Мария не закъсня и отвърна уместно на актрисата.
Ето кой е мъжът до Мария Илиева
Една от обичаните български изпълнителки Мария Илиева стана майка за повторно това лято. Тя има дъщеричка, а ролята й на майка доста й...
Прочети повече
Ето какво написа Мария Илиева в своя профил във Фейсбук във връзка нападките, че по време на присъединяване си в " Гласът на България " е гледала да изпъкне тя, с което е умъртвила шанса на Борис за край в шоуто.

" В неделя имах удоволствието да пея дружно с Борис Христов на финала на " Гласът на България ". Още при първата ни намира се харесахме и вложихме доста труд за подготовката на този дует. Борис е неповторим и се оправи ужасно, макар че да пееш на край на музикален формат, в който цяла България е вперила очи, когато успеха е на една ръка разстояние, е доста сложна задача за всеки участник.

Тази година „ Гласът на България “ беше на изключително високо равнище и даде късмет на извънредно надарени хора. Всеки завоюва своя ревностна аудитория, която го поддържаше. Естествено, финалът се трансформира в сцена на най-разгорещените и полярни пристрастености, тъй като макар, че кандидатите бяха равностойни, победител може да стане единствено един от тях. За мен беше чест да поддържа Борис в тази благородна борба, в която в действителност губещи няма. Някои от феновете му обаче останаха разочаровани и това предстоящо роди отрицателни мнения даже против мен. Някой постоянно би трябвало да е отговорен. Това е обикновено, част от играта, привикнали сме.

Един незаслужено злостен коментар по отношение на професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка , ме накара да се размисля за цялата ни колегия. Начинът, по който съм пяла с това благо момче, което на подготовките съумя да разплаче Иван Лечев с осъществяването си, бил „ грозна постъпка “, тъй като надали не го провалил. Публични оценки от актьор към актьор могат да бъдат правени от висотата на достиженията и пространството, което огромната любов и поддръжка на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея по този начин.
Диетата на Милица Гладнишка, с която смъкна 10 кг
Свалянето на килограми в никакъв случай не е лесна задача, изключително в случай че не си се хранил вярно до момента. Непрекъснато попадаме на здравословни и н...
Прочети повече
Повечето ми сътрудници са впечатляващи музиканти с персонален почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, поддържаме се и си оказваме помощ, с схващане за сложния подтекст, в който творим и се опитваме да осъществяваме пристрастеността си към музиката. Затова образецът с отприщената завист на Милица е повече от печален. Скоро прочетох една прелестна история – в дребен италиански град кметът забранил хейта в Интернет с указ. Нарушителите бивали наказвани с четене на книги и визити на театрални постановки. Колко хубаво!

Нямам друго какво да кажа, с изключение на да насочва едно хубаво благопожелание към всички за приближаващите празници – бъдете здрави, ценете труда, гения, професионализма и чистите планове, четете книги, ходете на спектакъл, отглеждайте си доброта. На нашата мъничка територия има толкоз прелестни и надарени хора ", изяснява се Мария.

Много нейни сътрудници я поздравиха за смелостта да излезе обществено и да отвърне на неправдив хейтърски коментар от една актриса. Прави усещане, че измежду последователите на Мария е Ненчо Балабанов, който е доста непосредствен другар с Милица.

Тв водещата от " Търси се " Нели Хаджийска също застана зад тила на Илиева, а с позитивни мнения се включиха още Мариана Попова, Светла Караджова, Невена Пейкова, Еми Стамболова и други.



Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР