Световното първенство по футбол, домакин на което е Русия, беше

...
Световното първенство по футбол, домакин на което е Русия, беше
Коментари Харесай

Путин доволен: Световното по футбол разби митовете и предразсъдъците против Русия

Световното състезание по футбол, хазаин на което е Русия, беше сполучливо, а неговото най-хубаво достижение е, че бяха разрушени антируските легенди и предубеждения .

Това разгласи съветският президент Владимир Путин по време на откриването на церемония концерт в Болшой спектакъл в Москва, оповестяват съветските медии.

" Русия се приготвяше отговорно и съществено за шампионата и откровено се радваме, че това беше триумф и сплоти милиони хора ", посочи Путин.

" Нашите старания бяха приветствани от спортистите, на които бяха препоръчани най-хубавите условия , с цел да покажат най-хубавите си качества, както и от представителите на медиите , защото личният състав на единайсетте медийни центъра работеше непрекъснато, с цел да им оказва помощ, и несъмнено, от почитателите ", похвали се съветският държавен глава.

Путин подчертал, че " идвайки в Русия да поддържат националните си тимове, те (феновете) въплъщават разнообразието на интернационалното футболно семейство. Но най-важното е, че те демонстрираха най-хубавите си черти, които са другарство, духовно единение, преданост към правилата на спорта и идеалите за тъждество и взаимно почитание ".

Руският президент също по този начин прави оценка милионите топли думи, които почитателите и участниците на Световното състезание са споделили за Русия .

" Развълнувани сме, че нашите посетители видяха всичко с очите си и че митовете и предразсъдъците бяха разрушени ", акцентира той.

Финалът на Световното състезание е през днешния ден от 18 часа българско време на ст. " Лужники " в Москва, като в него един против различен се изправят Франция и Хърватия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР