Световният рекордьор за юноши на 400 метра свободен стил Петър

...
Световният рекордьор за юноши на 400 метра свободен стил Петър
Коментари Харесай

Петър Мицин и Йордан Янчев се класираха за финала на 400 м. свободен стил на европейското първенство по плуване до 23 години

Световният рекордьор за юноши на 400 метра свободен жанр Петър Мицин и Йордан Янчев се класираха за финала в дисциплината на европейското състезание по плуване за мъже и дами до 23 години в Дъблин, Република Ирландия.

Носителят на три трофеи от европейското състезание за юноши и девойки в сръбската столица Белград Мицин се класира втори в четвърта серия с време 3:51.37 минути, а Янчев приключи трети в трета серия с 3:51.44. Така двамата българи дадоха надлежно четвърти и пети резултат в сериите и ще плуват във финала тази вечер.

Калоян Левтеров финишира шести в четвърта серия на 50 метра тил, записвайки 26.26 секунди, което му отреди 23-ото място в общото нареждане.

В сериите на 100 метра бруст при дамите Камелия Стоименова се подреди на девето място в трета серия с време 1:10.95 минути и заема 20-ата позиция, а Тея Николова се класира осма в първа серия с 1:12.20 и остана 25-а в пресявките.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР