Световната купа 2018 достига до половината, няколко отбора са елиминирани,

...
Световната купа 2018 достига до половината, няколко отбора са елиминирани,
Коментари Харесай

Модели и кралски особи на трибуните на Световната купа 2018

Световната купа 2018 доближава до половината, няколко тима са отстранени, само че почитателите към момента идват да гледат мачовете, с цел да видят обичаните си тимове в борбата за трофея.

Изобилието от съпруги и приятелки на професионалните спортисти по трибуните повдигат настроението на хилядите футболни ентусиасти.

Не остана неусетно наличието на супермодела Алесандра Амброзио, която се отби в Москва с близки другари, с цел да поддържа бразилския народен футболен тим в края на юни.

Естествено, Амброзио носеше персонализираната си жълта фланелка особено за случая. Сред почитателите можеше да се видят още: Изабел Матюиди, брачна половинка на френския футболист Блейз Матюиди, изглеждаше необезпокоявана по време на срещата на Световното състезание сред Дания и Франция на 26 юни 2018 година

Бившият модел на Ангелите на Victoria`s Secret Изабел Гуларт направи кротичък знак от трибуните в Москва, като се наслаждаваше на бразилския футболен тим на 27 юни 2018 година Крал Филип, Принц Еманюел и княз Габриел на Белгия поддържат националния си тим по време на мача против Тунис на 23 юни 2018 година в Москва.

Уитни Вистел поддържа фамилията си, футболиста Аксел Витсел, в мача сред Белгия и Тунис на 23 юни 2018 година в Москва.

Снимки може да видите ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР