На празника на Светите братя Кирил и Методий, в община

...
На празника на Светите братя Кирил и Методий, в община
Коментари Харесай

190 ретро автомобила посетиха Симитли в 21-то издание на ретро парада /Снимки/

На празника на Светите братя Кирил и Методий, в община Симитли бяха извършени редица мероприятия. Едно от тях бе и визитата на 21-вия ретро церемониал в Симитли.

Ретро коли превзеха Симитли през вчерашния ден. За поредна година улица „ Христо Ботев “, която се намира под учебното заведение, се препълни с красиви ретро коли и мотоциклети.

190 автомобила и мотоциклети посетиха през днешния ден града ни и стопираха за час и половина, с цел да ги видят всички, с цел да им се нарадват и снимат.

Автомобилите уникат, бяха прегледани от десетки симитличани и посетители на града. Посещението на 21-вия ретро церемониал в Симитли бе прегледан и от градоначалника Апостол Апостолов и националният представител Стефан Апостолов.

Както всяка година при гостуването си в Симитли, по този начин и тази ръководителят на Ретро клуб „ Пирин “ – Андрей Андреев благодари за поддръжката, която получават от общинския кмет Апостол Апостолов и община Симитли и връчи подарък на кметския екип.

Специална премия от кмета на община Симитли – Апостол Апостолов, получи притежателят на един от най-атрактивните коли в парада. Победителя в тазгодишното издание на парада бе Йосиф Костич от Сърбия, който показа своя ретро бус с година на произвеждане 1979. Наградата му бе връчена от ръководителя на Общинския съвет Вилимир Александров и зам.-кметът на община Симитли Елеонора Гаврилова .

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР