Никога не трябва да влизате в собственост на друг човек

...
Никога не трябва да влизате в собственост на друг човек
Коментари Харесай

„Съседката, която има право да остави децата си да си играят в моята градина – тя бързо ще съжалява за това“

Никога не би трябвало да влизате в благосъстоятелност на различен човек без негово позволение – в случай че не е налице неотложност. Но наподобява не всеки схваща това предписание - както научи една жена, откакто видя децата на съседа си да играят в нейната градина.

Въпреки това, тя не чака те да се върнат скоро и в действителност съжалява за бедните деца за „ законното “ държание на техните родители. Тя сподели в Reddit: „ Къщата ми има доста дребен имот пръст начело, който е ограден с огромна черна желязна ограда – доста ясно е, че това е частна благосъстоятелност.

„ Баба ми има доста зелен палец и донесе малко от външния си кактус (тя живее в Кънектикът), с цел да ги засади в двора преди доста години. Те оцеляват всяка зима и цъфтят през лятото и са много готини растения. Техните бодли/игли обаче са доста дребни и полупрозрачни. Изключително мъчно е да ги видите и можете да се убодете доста елементарно. Аз самата съм се убождала при нареждане на двора и очевидно виждам да заобикалям растенията. Иглите също са изключ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР