Светът има достатъчно системи и възможности за противовъздушна отбрана, за

...
Светът има достатъчно системи и възможности за противовъздушна отбрана, за
Коментари Харесай

Зеленски: Оръжията са необходими в Украйна, за да спасяват живот

Светът има задоволително системи и благоприятни условия за противовъздушна защита, с цел да създава оръжия за защита, само че оръжията са нужни в Украйна, с цел да избавят животи.

Това съобщи в сряда украинският президент Володимир Зеленски в обичайното си видеообръщение към украинците, представено от " Укринформ ".

Днес сме в Одеса. Имаше среща с министър-председателя на Гърция Кириакос Мицотакис. Заедно почетохме паметта, заяви президентът.
 Русия се цели по Украйна, до момента в който Мицотакис е в Одеса
Русия се цели по Украйна, до момента в който Мицотакис е в Одеса

Нападението е трябвало да е против кортежа на Зеленски

Разбира се, главният въпрос в диалозите с министър-председателя на Гърция беше нашата защита, нашите качества в дейни дейности и защита. Противовъздушна отбрана е безспорен приоритет. Точно както при договаряния с други сътрудници. Светът има задоволително системи за противовъздушна защита и благоприятни условия за произвеждане на оръжия за защита. Тук са нужни оръжия, с цел да се избавят животи. Решенията са нужни в този момент - не някой ден, а за хората, които търпят терористични офанзиви всеки денонощно. Само нощес и единствено против Одеса бяха пуснати двайсет " Шахеда ".

Тази заран имаше нова ракетна офанзива против града . Има ранени, има починали... Трябва повече отбрана. Днес разговарях с гръцкия министър председател Мицотакис за това по какъв начин можем да укрепим нашите хора тук, в южната част на Украйна. Ще има договаряния и с други страни и водачи. Наистина ценим всяка форма на помощ, сподели президентът.

Днес организирах оперативна среща с локалното управление - районните управляващи, държавните чиновници - с цел да окажат цялата нужна помощ на хората, които са изгубили домовете си вследствие на съветските удари и са изгубили документите си. Трябва да е задоволителна помощ. И бързо. Благодарен съм на всички, които поддържат хората, които оказват помощ и поддържат допустимо най-нормален живот тук в Одеса и във всички наши градове. Русия не би трябвало да реализира нищо с терора си, сподели още той.
 Пет жертви на ракетната офанзива по Одеса
Пет жертви на ракетната офанзива по Одеса

Броят на ранените към момента се прецизира.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР