Суперзвездата на сръбската атлетика Ивана Шпанович призна, че все още

...
Суперзвездата на сръбската атлетика Ивана Шпанович призна, че все още
Коментари Харесай

Шпанович: С удоволствие ще завърша кариерата си на Световното в Белград

Суперзвездата на сръбската атлетика Ивана Шпанович призна, че към момента не е прекратила спортната си кариера, защото счита, че не е достигнала лимита на своите благоприятни условия. Европейската и международна шампионка в скока на дължина в зала е уверена, че за нея занапред предстоят мощни дни, макар че конкуренцията в бранша в последните години е много мощна.

Тя отговаряше да въпросите на фенове в третото издание на Европейската атлетика “Вкъщи с...”, където взе участие и българската спринтьорка Ивет Лалова-Колио.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivana Španovi (@ivanaspanovic) на Апр 29, 2020 в 9:16 PDT
Шпанович приказва и за вероятността да направи своя бенефис пред родна аудитория в Белград на Световното състезание в зала през 2022 година
“Изминаха седем седмици, откогато за последно бях на пистата. Тялото ме болеше през последните няколко дни, тъй като трябваше да привиквам да тичам от друга вероятност. Определено беше друго за всички, само че хубавото нещо беше, че аз можех да упражнявам в моя фитнес всъщи, тъй че правех сила”, разяснява сръбкинята завръщането си на атлетическата писта още веднъж след дълга пауза поради пандемията от ковид.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivana Španovi (@ivanaspanovic) на Апр 14, 2020 в 7:24 PDT
Шпанович показа също по този начин дали е разкрила нови занимания по време на пандемията: “Всъщност не открих нови занимания, само че има изоболие от остарели. Наистина обичам да сготвям и по-големия ми брат е готвач, тъй че узнавам доста неща от него. Започнах да сготвям от 18-годишна и нормално, когато съм отмора от сезона, сме у дома вечер през лятото, обичаме да се срещаме с другари в къщата и те идват когато и да е. Аз върша това, което те обичат.”


“След като приключа кариерата си, не мисля, че нещо ще ми дава същото възприятие. Искам да видя по какъв начин ще наподобяват нещата в Токио и на драго сърце бих приключила кариерата си в Белград на Световното състезание през 2022 г.”, добави още сръбкинята.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР