Суперзвездата на Португалия и световния футбол Кристиано Роналдо няма никакво

...
Суперзвездата на Португалия и световния футбол Кристиано Роналдо няма никакво
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Ще съм национал докато имат нужда от мен

Суперзвездата на Португалия и международния футбол Кристиано Роналдо няма никакво желание да стопира да играе за националния тим на Португалия. Очаква се 38-годишният нападател да изиграе своя мач №200 за „ мореплавателите “, който ще бъде против Исландия.

„ Тези 200 мача демонстрират любовта ми към моята татковина. Винаги съм нервозен в националния тим. Всеки път съм нервозен, щом чуя националния химн, само че това е добре, тъй като приказва за отговорност, горделивост и мотивация. Да представяш националния тим е върхът в кариерата на един футболист. Играеш за фамилията, родителите, приятелите, народа… Искам да продължа да ги веселя. Надявам се да реализира още повече. Разбира се, по тази причина съм тук и не преставам да ходя напред “, сподели Кристиано за достойнството да играе за Португалия. 

„ Ще остана, до момента в който президентът на федерацията и селекционерът имат вяра, че тимът има потребност от мен. Никога няма да откажа да пристигам тук, тъй като за мен това постоянно е било една фантазия. Докато съм стимулиран и тези към мен утвърждават моите наличие и водачество, няма да се откажа от националния отбор. Както Бруно Алвеш един път сподели: “Няма да си дам мястото просто по този начин ”. Пътуването беше дълго, само че няма да завърши скоро, уповавам се ”, разяснява още Роналдо на конференцията преди мача Исландия - Португалия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР