Супермоделът Линда Еванджелиста заяви, че е била малтретирана от бившия

...
Супермоделът Линда Еванджелиста заяви, че е била малтретирана от бившия
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста сподели, че е била малтретирана от бившия си съпруг по време на 5-годишния им брак

Супермоделът Линда Еванджелиста съобщи, че е била измъчвана от някогашния си брачен партньор Жералд Мари, като твърди, че той не е посягал към лицето ѝ, тъй като е знаел, че това е " източник на пари ".

Тя насочва обвиняванията към Мари в новия документален филм на AppleTV+ " Супермоделите " (The Super Models), в който 58-годишната жена споделя за върховете и спадовете в кариерата си.

Еванджелиста е омъжена за Мари в интервала от 1987 година до 1993 година, когато той е началник на европейското поделение на Elite Models. Моделката описв връзката си с него като " насилствена "

" Да напуснеш такава връзка е по-лесно на думи, в сравнение с каузи ", признава тя.

И прибавя: " Той знаеше да не допира лицето ми, да не допира производителя на пари, нали разбирате? "

Това не са първите обвинявания против Жералд Мари. Той е упрекнат от няколко дами в полово посягане и обезчестяване през 80-те и 90-те години на 20-и век - изказвания, по които френската прокуратура следствията през февруари тази година заради изтекла отминалост.

Наскоро Линда Еванджелиста разкри и за друга нейна битка - с рака на гърдата. Супермоделът от 90-те години показа, че е минала през две интервенции поради рак на гърдата през последните пет години, като втората диагноза е сложена наскоро, през юли 2022.

Това се оказа следващото тежко здравословно тестване на световноизвестния модел след несполучливите козметични процедури с криолополиза, които имаха отрицателни последствия както за външния ѝ тип, по този начин и за психологичното ѝ здраве.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР