Съпредседателят на ДБ Христо Иванов обвини Делян Пеевски в лъжи

...
Съпредседателят на ДБ Христо Иванов обвини Делян Пеевски в лъжи
Коментари Харесай

Христо Иванов: Пеевски очакваше да се измъкне от Магнитски, сега се чувства измамен

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов упрекна Делян Пеевски в неистини след изказванията му за това, че Иванов го молил за поддръжка да " ".

" Г-н Пеевски няма да спре да ме нападна, тъй като съм очевидец на неговите извънредно унизителни опити, безусловно заставайки на четири крайници да се моли на всички хора, които имат нещо общо с Америка, да употребяват всички връзки да излезе от листата " Магнитски ", сподели Иванов пред публицисти в Народното събрание малко след офанзивата от страна на ръководителя на Движение за права и свободи.

Иванов изясни държанието на Пеевски с това, че е дал своя вот неизгодни за своето въздействие в правосъдната власт промени в Конституцията, с упованието, че ще бъде освободен от американските наказания.

" Както го предупреждавах, той не излезе от листата " Магнитски " и няма да излезе от листата " Магнитски ". Поради тази причина той няма да стане министър председател на България в никакъв случай. И ще става все по-неудобен за тези, които го инсталираха в Движение за права и свободи. Поради тази причина господин Пеевски ще продължи да ме нападна, тъй като се усеща използван и излъган в упованията си, че ще може да се измъкне от глобите по " Магнитски ", сподели още той.

Христо Иванов отхвърли да е водил диалог за това Делян Пеевски да стане министър-председател в подмяна на възможна поддръжка от Движение за права и свободи за негова номинация за държавен глава.

" Към президентското място няколко пъти съм имал опция да се кандидатирам и имам обществени свидетелства, че съм отказвал. Никога не ми е минавало през разум да се кандидатирам за сходен пост ", беше коментарът му.

Той дефинира компроматната акция против ПП-ДБ като " прощален вик " от страна на Делян Пеевски, тъй като " от ден на ден ще излиза наяве, че с него на врата нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи ще могат да упражняват властта и да си партнират с европейците ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР