Дизайнерът от Седмицата на модата Sinead Gorey си сътрудничи с

...
Дизайнерът от Седмицата на модата Sinead Gorey си сътрудничи с
Коментари Харесай

Дизайнер от Седмицата на модата пуска колекция Phonecore, за да „отпразнува любовта към мобилните телефони“

Дизайнерът от Седмицата на модата Sinead Gorey си сътрудничи с производител на мобилни устройства, с цел да сътвори сбирката Phonecore. Колекцията включва „ Screen shades “ – слънчеви очила с отвесни рамки и лещи, завършени като мобилен телефон.

Има и „ Мобилна раница “, 3D отпечатана мини раница, предопределена само за предпазване на смарт телефон. Тази полупрозрачна раница се основава на известната наклонност на мини чантата, само че слага телефона начело и в центъра.

„ Коланът Phonecore “ е друго допълнение, включващо чанта в жанр инструментариум за вашия телефон, което прави това е най-хубавият утилитарен аксесоар.

Ларс Силбербауер от Human Mobile Devices (HMD), който си сътрудничи в плана за стартиране на новото устройство HMD Pulse Pro, сподели: „ Ние сме толкоз разчувствани да разкрием това неповторимо Phonecore сбирка, проектирана от Sinead Gorey. "

" Хората към този момент не желаят техните смарт телефони да бъдат единствено най-съвременните софтуерни артикули, само че и да бъдат фешън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР